- Advertentie -
Home Coffeeshops Coffeeshop John & Co sinds afgelopen weekend geopend in Hellevoetsluis

Coffeeshop John & Co sinds afgelopen weekend geopend in Hellevoetsluis

Via een mailtje liet John & Co weten dat de drive-thru 'over enkele weken' geopend zal zijn.

0
- Advertentie -

Afgelopen zaterdag 3 juni is coffeeshop John & Co geopend in Hellevoetsluis in de gemeente Voorne aan Zee (voor 1 januari heette de gemeente Hellevoetsluis), een van de tien gemeenten (het moeten er elf worden) die deelnemen aan het Experiment gesloten coffeeshopketen.

Coffeeshop John & Co vervangt coffeeshop Barbershop in Hellevoetsluis

Na overleg met de gemeente werd gekozen voor een pand van een voormalige zorgwinkel op bedrijventerrein Kickersbloem aan de Stephensonweg, waar auto’s net als bij fastfoodketens kunnen rondrijden om hun bestelling te plaatsen en af te halen.

Via de mail liet eigenaar van John & Co Nizar El Mahjoubi weten dat de drive-thru zelf ‘over enkele weken’ geopend zal zijn. Verder liet hij weten:

“Mijn doel is om de verkoop van cannabisproducten te ontdoen van het stigma dat er nu over heerst. In de eerste plaats wil ik dat doen door een veilige en verantwoorde verkoop te realiseren. Daarom ben ik ook een grote voorstander van het Wietexperiment. Ik zet mij er hard voor in dat mijn personeel zo wordt getraind, dat zij de juiste voorlichting kunnen geven over kwaliteit en veiligheid. Ook leren zij hoe zij verslavingsproblematiek kunnen herkennen en ermee omgaan.” Hij vervolgde: “Maar verantwoord ondernemen is ook een goede buur zijn. De klant is voor ons heel belangrijk, maar de onmiddellijke omgeving en de gemeente Voorne aan Zee zijn dat net zo goed. Daarom zijn bij opening direct onze huisregels van kracht geworden. Door die na te leven, dragen wij bij aan een rustige, schone buurt en minimaliseren wij de mogelijkheid dat overlast ontstaat.”

Coffeeshop Barbershop moet sluiten

Eind mei heeft de gemeente een brief verstuurd aan de omwonenden van de andere coffeeshop Barbershop in de Kerkstraat waarin te lezen is dat de coffeeshop over twee weken de deuren zou moeten sluiten. Volgens Google is de shop echter nog geopend, maar mogelijk zijn ze dus al gesloten of dat gaat op korte termijn gebeuren.

- Advertentie -

Exit mobile version