De Beursberichten: koersen stijgen na aankondiging senatoren in VS

De meeste aandelenkoersen stegen deze week. Reden daarvoor is de aankondiging van de Amerikaanse senatoren dat ze nog deze week hun cannabis decriminalisatie wetsvoorstel zullen introduceren.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -
Dutch Passion

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 29

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van 8% naar 3,22 dollar. Een week later is het aandeel gestegen naar 3,94 dollar: een stijging van 22,36%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,99 dollar per aandeel na een daling van 0,66%. Vandaag is het 3,31 dollar waard: een stijging van zo’n 10,7%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,81 dollar per aandeel waard na een stijging van 1,81%. Vandaag is het 3,35 dollar waard: een stijging van 19,21%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 2,24 dollar waard na een daling van 15,47%. Een week later is het aandeel gestegen naar 3,05 dollar: een stijging van 36,16%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 2,09 waard. Het aandeel is een week later gedaald naar 1,65 dollar: een daling van 36,16%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,32 dollar waard na een daling van 5,03%. Een week later is weer iets gestegen naar 1,65 dollar: een stijging van zo’n 25%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,2015 dollar per aandeel na een daling van 6,5%. Vandaag staat het op 0,1960: toch een daling van zo’n 2,73%, ondanks de verkoop van het aandeel van Greenlane in VIBES vloei.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Koersen stijgen na aankondiging senatoren in VS

De meeste aandelenkoersen stegen deze week. Reden daarvoor is de aankondiging van de Amerikaanse senatoren dat ze nog deze week hun cannabis decriminalisatie wetsvoorstel zullen introduceren.