Eighth Icon Holdings verandert naam in Cheech and Chong’s Cannabis Company

"Deze naamsverandering zorgt voor een duidelijke weergave van wat ons bedrijf uitvoert."

0
- Advertentie -

Bijna iedere beroemdheid die wel iets met cannabis heeft lanceert een cannabis bedrijf met zijn of haar naam er op. Cheech and Chong, Tommy Chong en Richard “Cheech” Marin, konden natuurlijk niet achterblijven, onder andere bekend van de cannabis film klassieker ‘Up in Smoke’ uit 1978. Ze brachten al een tijdje wiet op de markt via Eighth Icon Holdings, waaronder Tommy Chong’s Cannabis en Cheech’s Stash, maar het bedrijf kondigde in een persbericht aan dat het de weinig zeggende naam heeft verandert in het veel duidelijkere Cheech and Chong’s Cannabis Company.

Cheech and Chong’s Cannabis Company nu een realiteit

Jonathan Black, de CEO, liet weten in het persbericht: “Ons team is voorbereid op de uitdaging en zet zich in om de cannabis van Cheech en Chong in de Verenigde Staten en de rest van de wereld te vertegenwoordigen. Deze naamsverandering zorgt voor een duidelijke weergave van wat ons bedrijf uitvoert.”

“(…)Deze naamsverandering zorgt voor een duidelijke weergave van wat ons bedrijf uitvoert”

Tommy Chong liet ook van zich horen: “Opgewonden om de vooruitgang van het bedrijf te zien, timing is goed!” Evenals Cheech Marin: “Terwijl we op weg zijn naar federale legalisatie, weerspiegelt de nieuwe naam onze missie en geboekte vooruitgang.”

“Naast de naamswijziging zijn we trots om aan te kondigen dat we ook onze eerste financieringsronde hebben afgesloten”, aldus president en voorzitter van de raad van bestuur, Danny Keith.

Momenteel produceert Cheech and Chong’s Cannabis Company cannabis producten in meerdere categorieën in de staat Californië. De twee merken worden op het moment van schrijven verdeeld over meer dan 90 accounts, met uitbreiding tot meer dan 150 tegen het einde van het jaar.