Ook uw evenement toevoegen aan de Cannabis Industrie KalenderNeem contact op.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Interactieve avond ‘Cannabis – A Druid’s Story’ in Amsterdam bij Kokopelli

October 13 2020 @ 19:30 - 21:30

Free

Tekst vrij vertaald via Facebook evenement.

Op deze avond zullen we samenkomen om het rijk van de cannabisplant en het unieke medicijn dat ze aanbiedt te verkennen om ons algehele welzijn en spirituele groei te ondersteunen. We zullen het menselijke endo-cannabinoïdesysteem bespreken en welke rol CBD, andere cannabinoïden en terpenen daarin spelen – en hoe je een ondersteunende relatie met deze plant kunt cultiveren.

Door de leringen van de cannabisplant te verweven met de ‘Druïd’s manier van leven’, zullen we de voetsporen volgen van onze Europese inheemse, pre-Romeinse, spirituele afkomst. Herleven van een manier van leven in harmonie met de natuur, met de wijsheid en genezing die de inheemse planten en bomen van deze landen ons te bieden hebben. Het herontdekken van de ceremonies en rituelen die bij deze landen horen en werden uitgevoerd door onze voorouders om dieper te verbinden met hun innerlijke en uiterlijke aard terwijl ze bloeiden in co-creatie met de natuurlijke wereld.

Tijdens de avond ruiken, proeven, reflecteren en staan ​​we open voor al je vragen. Evenals is er de mogelijkheid om je eigen fles CBD-olie mee naar huis te nemen en je eigen connectie met deze plantgenoot te ontdekken.

– Praktisch –
Tijd & datum: dinsdag 13 oktober, 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Kokopelli Smartshop, Warmoesstraat 12 Amsterdam
Energie-uitwisseling: een knuffel, een glimlach of gewoon je aanwezigheid is voldoende – Kokopelli & Druid Drops brengen dit evenement gratis naar je toe
Aanmelden: vanwege beperkte ruimte is aanmelden noodzakelijk – stuur een e-mail met uw naam naar [email protected]

Details

Date:
October 13 2020
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
Free
View Event Website

Venue

Smartshop Kokopelli
Warmoestraat 12
Amsterdam, Noord-Holland 1012JD Netherlands

Organizer

Druid Drops
Email:
info@druiddrops.com
View Organizer Website