Greenlane verkoopt hoofdkantoor in Florida voor $ 9,95 miljoen

Greenlane maakte gisteren bekend dat het zoals eerder aangekondigd het hoofdkantoor in Boca Raton, Florida, heeft weten te verkopen voor 9,95 miljoen dollar.

0
greenlane holdings marley natural
- Advertentie -

Greenlane (NASDAQ:GNLN), de groothandel in cannabis accessoires en e-sigaretten en sinds de overname van Concious Wholesale in 2019 ook actief in Nederland, maakte vorige week bekend in een persbericht dat het zoals eerder aangekondigd het hoofdkantoor in Boca Raton, Florida, heeft weten te verkopen voor 9,95 miljoen dollar.

De verkoop is in overeenstemming met het eerder aangekondigde liquiditeitsplan van Greenlane. Het gebouw werd verkocht voor $ 9.950.000 en sloot op 22 september 2022. De activiteiten van Greenlane blijven in hetzelfde gebouw en het bedrijf zal zijn ruimte overzetten naar Suite 100.

“We blijven onze liquiditeitsinitiatieven goed uitvoeren, ondanks de extreem uitdagende macro-omgevingen. Bovendien evalueren we altijd gebieden binnen de portefeuille om waarde te ontgrendelen die momenteel niet vertegenwoordigd is in onze openbare marktkapitalisatie,” zei Nick Kovacevich in het persbericht, CEO van Greenlane. “Bovendien optimaliseren we ons bedrijf en verlagen we onze kosten aanzienlijk. In de hybride werkomgeving van vandaag is het bezit van een groot hoofdkantoor niet logisch voor Greenlane en het consolideren van onze kantoor- en magazijnvoetafdrukken zal ons in staat stellen om kostenefficiënter, gestroomlijnder en schaalbaarder te zijn.”

Omgekeerde aandelensplitsing Greenlane pakt goed uit

Tot dusver heeft de recent goedgekeurde omgekeerde aandelensplitsing goed uitgepakt voor Greenlane en mocht het bedrijf op de NASDAQ genoteerd blijven. In juni en juli deed het bedrijf achtereenvolgens een update van hun aangekondigde plan om 30 miljoen dollar te generen en verkocht het zijn aandeel in VIBES vloei. Recentelijk kondigde ze daarnaast aan dat het bedrijf zich heeft verzekert van een $15 miljoen op activa gebaseerde lening.

Daarnaast fuseerde Greenlane vorig jaar nog met KushCo, maar kondigde eerder deze maand aan dat het van plan is KushCo alweer van de hand te willen doen.

Cannabis Industrie Awards 2023