- Advertentie -
Home Cannabis Cultuur Verdien cryptocurrency met virtueel cannabis kweken via NFT game Grow.House

Verdien cryptocurrency met virtueel cannabis kweken via NFT game Grow.House

Grow.House is een Farmville-achtige game, waarin je virtueel cannabis kweekt om, $GROW-tokens en NFT-cannabis te planten.

0
grow.house grow house nft virtueel cannabis kweken cryptocurrency
- Advertentie -

Drie dingen een titel waarvan je waarschijnlijk niet had verwacht ze ooit in een zin te lezen. Maar het is toch echt waar. Via een persbericht maakte Grow.House bekend dat ze deze week gedecentraliseerd NFT-spel lanceren waarin je virtueel cannabis kan kweken en echte cryptocurrency kan verdienen. Soort van Farmville, maar dan net wat anders.

Partners en investeerders zijn onder andere Polygon / Matic, Aave, Souljaboy, AU21, Zokyo, Spectre, Founder of Tether, IDO Booster, MYNT, Hypercube, BSCPad, Dextools, Weedhumor, 0.Exchange, Juicy Fields, Capital6 Eagle en meer.

Grow.House is gebouwd op Polygon/Matic, wat met name de problemen van Ethereum snel en kostenbesparend heeft opgelost. De game is een jaar in ontwikkeling geweest.

Farmville-achtige game

Grow.House is een Farmville-achtige game, waarin gebruikers digitale cannabis kunnen kweken, $GROW-tokens kunnen verdienen, NFT’s kunnen verzamelen en meer te weten kunnen komen over het kweken van cannabis. De game is gemaakt voor massale acceptatie door consumenten, waarbij de sociale gaming-elementen van Farmville worden gecombineerd met de revolutionaire aspecten van Yield Farming om DeFi op een leuke, gamified manier naar de massa te brengen.

NFT-cannabis planten en $GROW-tokens verdienen

In het spel kunnen gebruikers NFT-cannabis planten, $ GROW-tokens verdienen en in-game-middelen gebruiken om boerderijen te verfraaien. Gebruikers kunnen ook cryptocurrencies planten in ‘yield farms’ , waar ze ‘yield rewards’ kunnen verdienen. Spelers kunnen ervoor kiezen om samen of alleen te werken.

De eerste percelen grond zijn al uitverkocht.

Hoe Grow.House werkt:

  • Spelers beginnen bloemen te planten en anderen te helpen hun planten water te geven om SEED te verdienen
  • SEED kan worden gebruikt om in-game activa zoals NFT’s te kopen, die gebruikers kunnen gebruiken om nieuwe in-game-objecten of $GROW-tokens te krijgen
  • Spelers die $GROW kunnen gebruiken om land, zaden of NFT’s te kopen voor gebruik in het hele Cannaverse-ecosysteem
  • $GROW en andere cryptocurrencies kunnen in de grond worden geplant om ‘geldbomen’ te laten groeien, die rente zullen verdienen die vergelijkbaar is met een spaarrekening.
  • Spelers kunnen groepen coöperaties vormen om samen NFT-farms te beheren en ervoor te zorgen dat ze de beste beloningen krijgen
  • En ze werken aan tal van andere leuke side-games die gebruikers kunnen spelen
- Advertentie -

Exit mobile version