- Advertentie -
Home Nieuwsbrief Cannabis Industrie Nieuwsbrief #27

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #27

Lees hier de zevenentwintigste Cannabis Industrie Nieuwsbrief online met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken. En we hebben wat te vieren!

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #27

Grootste nieuws: Sneller en Sjoerdsma (D66) vragen in brief naar plenaire behandeling Wietwet kort na zomerreces

“Tegen deze achtergrond zouden wij het zeer waarderen als de plenaire behandeling van het voorstel kort na het zomerreces plaats zou kunnen vinden,” aldus Sneller en Sjoerdsma. Maar als je het meest recente schriftelijke verslag over de Wietwet leest, dan zit Rutte III daar duidelijk niet op te wachten.

Verder in het nieuws:

Analyses

Jef Martens publiceerde een analyse over een medicinale cannabis bedrijf in Australië die inzetten op extracten.

En in top 5 vragen en antwoorden van ongeruste burgers en bestuurders over telers binnen het wietexperiment geeft hij antwoorden op de meest prangende vragen rondom producenten in het Experiment Gesloten Coffeeshopketen.

Columns

Zojuist verscheen een nieuwe column van growshop Plantarium over duurzame samenwerking. En er verscheen een nieuwe column van Gweedo over cannabis en ouderschap, jongeren en vaderdag.

Eerder verscheen een column van Rens Hoppenbrouwers over cannabis puur roken en vijf tips voor een betere puur joint en vroeg ikzelf hardop af wanneer er voor het eerst een Nederlands cannabis bedrijf naar de beurs gaat.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 30 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

1 jarig jubileum, 1000ste artikel deze week en meer dan 100.000 pageviews

Tijd vliegt! Deze week tikken we alweer het 1000ste artikel aan op donderdag 1 juli, precies een jaar nadat ik cannabisindustrie.nl heb opgericht. Die 1000 artikelen hebben inmiddels voor meer dan 100.000 pageviews gezorgd. En daar ben ik natuurlijk enorm trots op.

Alle lezers en volgers wil ik dan ook bij deze van harte bedanken. En natuurlijk alle gastschrijvers, columnisten en in het bijzonder Jef Martens voor zijn analyses op de website, maar ook zijn hulp en advies achter de schermen.

Op naar het 10 jarig jublieum!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

- Advertentie -

Exit mobile version