- Advertentie -
Home Reviews VapeXhale Cloud Evo Vaporizer Review

VapeXhale Cloud Evo Vaporizer Review

De VapeXhale Cloud Evo is een van de beste tafel vaporizers die momenteel op de markt is en presteert beter dan de goede oude Volcano. Waarom? Lees onze ervaring!

0
vapexhale
Mijn VapeXhale Cloud Evo tafelvaporizer.
- Advertentie -

De VapeXhale kwam destijds op mijn radar omdat ik hem gebruikt zag zien worden bij Getting Doug With High, de (video) podcast van Doug Benson. Duidelijk niet een vaporizer om makkelijk mee te nemen, al is er wel een case beschikbaar zodat hij makkelijker mee te nemen is. Mede omdat hij uit twee delen bestaat, waarvan het bovenste (kostbare) deel van glas is.

De onderkant heeft wat weg van een smalle Volcano vaporizer, terwijl de bovenkant een percolator bong is (alhoewel er verschillende opzetstukken zijn). Door het onderste gedeelte loopt een glazen buis, waar je (via de bong) de lucht aanzuigt. Deze wordt opgewarmd door een verhittingselement in de onderkant. Je vult dan wel een bakje (van gaas) voor wiet, of je kleeft een klein beetje olie aan de onderkant van een glazen buisje.

Nadat je de temperatuur hebt ingesteld en de bong hebt gevuld, kan de VapeXhale aan worden gezet. Na enkele minuten opwarmtijd, is hij op temperatuur en kan je zo’n bakje of glazen buisje laten vallen. Daarna kan de bong er op en kan je een trekje nemen. Met olie ben je na een paar trekjes klaar, met wiet kan je behoorlijk lang doorgaan.

Met het glazen buisje heb je niet de nail of banger waar je mee in de weer moet. Met een instelbare temperatuur, geeft het een van de meest smooth ervaringen die je kan hebben op verdampgebied. De review die volgt hieronder is een vertaling van mijn review destijds voor mijn oude website The Stoned Society.

VapeXhale Cloud Evo-functies

Cloud EvoEZ Load Bowl

De VapeXhale Cloud EVO kan worden gebruikt voor gewone cannabis en hasjolie-achtige concentraten. Om gewone cannabis te verdampen, verkruimeld u eerst uw kruiden, waarna u de EZ Load Bowl (ELB) tot 75 procent vult, om een heldere luchtstroom te garanderen.

VapeXNail

Om de VapeXhale Cloud EVO te gebruiken met hasjolie-achtige concentraten, schep je gewoon een beetje op je dabstick om hem te bevestigen aan een meegeleverde VapeXNail-concentraatbevestiging.

HydraTube

Afhankelijk van uw configuratie wordt uw VapeXhale Cloud Evo geleverd met een HydraTube-bevestiging om een volledig glazen damppad te garanderen. Daarnaast is de HydraTube gevuld met water. Voeg niet te veel water toe aan de HydraTube, in dit geval de HydraHoneyComb. Voer een testhit uit voordat u de HydraTube op de VapeXhale Cloud EVO-basiseenheid bevestigt om ervoor te zorgen dat u de HydraTube niet te vol heeft gedaan. De HydraTube mag niet lekken of druipen.

Stroom

De VapeXhale Cloud EVO wordt aangedreven door een algemeen bekend computernetsnoer. Gebruik de tuimelschakelaar onderaan om de VapeXhale Cloud EVO in te schakelen. Voordat u het apparaat inschakelt, moet u ervoor zorgen dat beide rode doppen aan de boven- en onderkant van de VapeXhale-basiseenheid zijn verwijderd.

Temperatuur

De LED-lichtindicator wordt rood, waarna de LED groen wordt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

U kunt de temperatuur instellen met behulp van de temperatuurregelaar om de temperatuur van uw keuze in te stellen. Links zal dunnere damp ontstaan, beginnend bij 93 graden Celcius. Als je de knop naar rechts draait, krijg je een dikkere damp, tot wel 260 graden Celcius.

VapeXhale gebruiken

Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt en de groene LED-lichtindicator wordt weergegeven, plaatst u de HydraTube bovenop de VapeXhale-basiseenheid. Dit is het moment om een hit te maken!

Na een paar seconden vult de HydraTube zich met damp. Om de HydraTube te verwijderen, scheidt u de HydraTube van de VapeXhale Cloud EVO en inhaleert u de rest van de damp.

Uitschakelen

Gebruik de tuimelschakelaar onderaan om de VapeXhale uit te schakelen, of wacht gewoon tot hij automatisch wordt uitgeschakeld.

Reiniging

Om de HydraTube schoon te maken, zout en alcohol toe voegen, waarna je schudt en de HydraTube laat staan totdat alle zichtbare restjes verdwenen zijn. Laat de HydraTube een uur staan, daarna spoel je de HydraTube af met warm stromend water. Om de VapeXNail schoon te maken, kun je een vergelijkbare techniek gebruiken.

Om de EZ Load Bowl schoon te maken, laat u hem gedurende 40 minuten weken in ontsmettingsalcohol of uw reinigingsvloeistof. Droog voor gebruik.

Voor-en nadelen

Voordelen

  • Geheel glazen damppad
  • Droge kruiden en hasjolie-achtige concentraten
  • Waterfiltering
  • Makkelijk te gebruiken
  • Nauwkeurige temperatuurregeling

Nadelen

  • Flink prijskaartje
  • Reizen is een probleem (mede door het prijskaartje). Maar er zijn hier speciale reiskoffers beschikbaar.

Conclusie

De VapeXhale Cloud Evo kan worden beschouwd als een van de beste tafelvaporizers die er momenteel op de markt zijn en presteert beter dan de Volcano dankzij de VapeXhale hasjolie capaciteiten en het glazen damppad met waterelement om soepele hits te garanderen.

De VapeXhale is verkrijgbaar bij VapoShop.com

- Advertentie -

Exit mobile version