- Advertentie -
Home Cannabisindustrie Nieuws Cannabisvriendelijke strandtent Tam Tam Beachclub Zandvoort afgebrand

Cannabisvriendelijke strandtent Tam Tam Beachclub Zandvoort afgebrand

De cannabisvriendelijke Tam Tam Beachclub in Zandvoort is gisteren volledig afgebrand.

0
Tam Tam Beachclub Zandvoort afgebrand
Via Instagram
- Advertentie -

Gisteren is de cannabisvriendelijke Tam Tam Beachclub in Zandvoort afgebrand. De brand werd rond 05.00 ontdekt en was geblust rond 08.00 op 22 maart bericht de NOS.

Update, 24 juni: Tam Tam Beachclub is deze zomer gewoon weer open.

Hoe het zover heeft kunnen komen, is niet bekend. De bijna volledige houten constructie was erg vatbaar natuurlijk voor de vlammen. Maar de oorzaak is het gissen naar. “Het is een ravage, alles is zwartgeblakerd. Van bovenaf kun je helemaal naar binnenkijken, alles is verwoest. Je ziet alleen nog wat restanten van de keuken, de koelkast en de plek waar de afwas werd gedaan. In de tent was alles gemaakt van hout, dus alles brandt zo mee”, beschrijft een verslaggever van NH Nieuws de situatie.

Grootste nachtmerrie voor Tam Tam Beachclub uitgekomen

Op Instagram schrijft de beachclub het volgende:

Vrij vertaald:

“Onze grootste nachtmerrie is vannacht uitgekomen. Er is een grote brand geweest in onze beachclub. Gelukkig raakte niemand gewond. We blijven sterk en hopen jullie snel meer informatie te kunnen geven over een manier om weer open te gaan. Bedankt voor uw begrip”

Buiten de coffeeshops, zijn er maar weinig openlijk cannabisvriendelijke plekken. Dit was er een van. Mocht de beachclub niet terugkomen, zou dat een groot gemis zijn voor de cannabis cultuur.

We wensen iedereen dan ook veel sterkte en hopen op een spoedig herstel naar de oude glorie.

- Advertentie -

Exit mobile version