- Advertentie -
Home Coffeeshops Coffeeshop Picasso in Amsterdam nu Green Place Haarlemmerstraat

Coffeeshop Picasso in Amsterdam nu Green Place Haarlemmerstraat

Het is de tweede vestiging van Green Place in Amsterdam, nadat het eerder ook al een Cannabis Social Club in Barcelona had geopend.

0
coffeeshop green place haarlemmerstraat
Via Instagram
- Advertentie -

Er is sinds afgelopen weekend een tweede Green Place coffeeshop te vinden in Amsterdam. Coffeeshop Picasso op de Haarlemmerstraat 6 is niet meer. Op deze plek is nu Green Place Haarlemmerstraat geopend. Dat maakte Green Place bekend op Instagram afgelopen weekend.

Coffeeshop Picasso is niet meer, welkom coffeeshop Green Place Haarlemmerstraat

Het is de tweede vestiging in Amsterdam, de originele Green Place is gevestigd op de Nieuwmarkt, nadat het eerder ook al een Cannabis Social Club in Barcelona had geopend.

Coffeeshop Picasso was dan ook niet een bekende naam voorheen, dus we verwachten dan ook wel dat Green Place een kwaliteitsimpuls zal geven aan de drukke straat waar onder andere ook Barney’s, Cookies Amsterdam en de voormalige coffeeshop Dampkring (nu coffeeshop Amsterdam) zijn gevestigd. Flinke concurrentie dus.

Meer overnames/samenwerkingen van coffeeshops de laatste paar jaar in Amsterdam

Dergelijke overnames/samenwerkingen zien we vaker de laatste tijd. Zo opende recentelijk ook The Plug West nadat ze eerder al coffeeshop Utopia hadden omgetoverd tot The Plug Utopia. En niet te vergeten coffeeshop El Guapo dat nu coffeeshop Terps Army is geworden.

Wel gaat dit in tegen de wens van de driehoek van Amsterdam dat tegen ketenvorming binnen de coffeeshopbranche is.

- Advertentie -

Exit mobile version