- Advertentie -
Home Cannabis Aandelen De Beursberichten: weg naar boven ingezet in week 18 na 4 weken...

De Beursberichten: weg naar boven ingezet in week 18 na 4 weken daling

In de afgelopen vier edities van De Beursberichten was er alleen maar verlies te melden, maar de weg naar boven lijkt eindelijk te zijn ingezet.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 18

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 5,23 dollar waard na een daling van 8,7%. Een week later is het aandeel gestegen naar 6,67 dollar: een stijging van 27,53%. De vorige week aangekondigde maatregelen lijken dus voorlopig effect te hebben op de beurs en het vertrouwen van aandeelhouders.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van 7,39% naar 5,01 dollar. Een week later is het aandeel gestegen naar 5,3 dollar: een stijging van 5,8%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 4,15 dollar per aandeel waard na een daling van 7,74%. Vandaag staat het op 4,46 dollar: een stijging van 7,47%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 3,48 waard na een daling van 12,12%. Het aandeel is sindsdien iets gestegen en staat nu op 3,50 dollar: een stijging van 0,58%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 2,94 dollar waard na een daling van 8,97%. Een week later is het gestegen naar 3,19 dollar: een stijging van 8,5%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,92 dollar per aandeel na een daling van 9,03%. Vandaag is het 3,24 dollar waard: een stijging van zo’n 11%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,3435 dollar per aandeel na een daling van 15,54%. Vandaag staat het op 0,3867: een stijging van 12,58%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Weg naar boven ingezet in week 18 na vier weken daling

In de afgelopen vier edities van De Beursberichten was er alleen maar verlies te melden, maar de weg naar boven lijkt eindelijk te zijn ingezet. Benieuwd naar volgende week…

- Advertentie -

Exit mobile version