- Advertentie -
Home Evenementen Kijk mee: Europarlementariërs organiseren cannabis conferentie in Brussel

Kijk mee: Europarlementariërs organiseren cannabis conferentie in Brussel

Vandaag vindt de cannabis conferentie 'Legalization of Personal Use of Cannabis: Exchange of Best Practices' plaats in het Europees Parlement.

0
Europarlementariërs organiseren cannabis conferentie in Brussel
Via Twitter
- Advertentie -

Over een uurtje (9.00) start de cannabis conferentie ‘Legalization of Personal Use of Cannabis: Exchange of Best Practices’ in het Europees Parlement in Brussel. Met livestream, zodat je de hele ochtend (tot 12.00) mee zult kunnen kijken.

Legalization of Personal Use of Cannabis: Exchange of Best Practices

De conferentie wordt georganiseerd door de Europarlementariërs lid van de ‘Legalise it EP‘ campagne die vorig jaar juli werd opgericht. Oprichters zijn de leden Cyrus Engerer (Malta, SD), Monica Semedo (Luxemburg, Renew), Mikuláš Peksa (Tsjechië, Groenen), Dorien Rookmaker (Nederland, voormalig FVD en Fractie Otten, nu Europese Conservatieven en Hervormers) en Luke “Ming” Flanagan (Ierland, Links).

Het is eigenlijk voor het eerst dat we weer eens horen van de campagne sinds de oprichting. En dus met een cannabis conferentie bestaande uit twee paneldebatten.

Het eerste paneldebat begint om 9.30 en heet ‘Exchange of Best Practices’, waar tijdens volgens de poster ervaringen uit Colorado, Malta, Canada en Uruguay zullen worden uitgewisseld worden.

Het tweede paneldebat begint om 10.30  en heet ‘Legalisation Plans in EU’ en zal gaan over de ontwikkelingen in Tsjechië, Duitsland, Ierland en Luxemburg. Grote afwezigen in dit debat zijn dus naast Nederland ook Zwitserland.

Gelukkig hoef je er niet voor naar Brussel af te reizen, maar kan je de conferentie gewoon van thuis mee volgen met dank aan de online stream.

- Advertentie -

Exit mobile version