- Advertentie -
Home Evenementen Kumo Skate Video winnaar Campagne van het Jaar 2022

Kumo Skate Video winnaar Campagne van het Jaar 2022

Kumo heeft met hun skate video gewonnen in de Cannabis Industrie Awards 2022 categorie Campagne van het Jaar.

0
Kumo Skate Video Campagne van het Jaar 2022 Cannabis Industrie Awards
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 5-9 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag de Kumo Skate Video, winnaar in de categorie Campagne van het Jaar.

Campagne van het Jaar 2022: Kumo Skate Video

Met 43,5% van de stemmen is de Kumo Skate Video (hieronder te bekijken via Instagram, anders klik hier) de winnaar geworden in de Cannabis Industrie Awards 2022 categorie Campagne van het Jaar.

Namens de organisatie van harte proficiat!

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.

- Advertentie -

Exit mobile version