- Advertentie -
Home Cannabis Aandelen De Beursberichten: weinig veranderingen op de beurs in week 4

De Beursberichten: weinig veranderingen op de beurs in week 4

Voor de bedrijven die we volgen in De Beursberichten rubriek zijn er alleen minimale verschillen te noteren in week 4.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 4

In De Beursberichten rubriek volgen we in 2023 Village Farms International (NASDAQ:VFF, meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland), Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB, aandeelhouder in wietexperiment teler The Growery), Greenlane (NASDAQ:GNLN, actief in Nederland na de overname van Conscious Wholesale in 2019) en High Tide (NASDAQ:HITI, actief in Nederland na de overname van Grass City in 2018).

In de eerdere jaren volgden we ook Cronos Group, maar die hebben we laten vallen. De focus in deze rubriek ligt op bedrijven die (deels) actief zijn in Nederland, aangevuld met Canopy Growth en Tilray.

De grafieken hieronder zijn interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 3,07 dollar waard per aandeel na een stijging van 0,99%. Een week later is het aandeel verder gestegen naar 3,10 dollar: een stijging van zo’n 0,98%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 2,68 dollar waard na een stijging van zo’n 8,06%. Een week later is het aandeel 2,76 dollar waard: een verdere stijging van zo’n 2,98%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,49 waard na een daling van zo’n 2,61%. Het aandeel is een week later 1,57 dollar waard: een stijging van zo’n 5,36%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 1,56 dollar per aandeel waard na een stijging van 6,12%. Vandaag is het 1,51 dollar waard: een daling van 3,2%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 0,9847 dollar waard na een stijging van zo’n 11,14%. Vandaag is het 0,9812 waard: een daling van zo’n 0,36%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,4200 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 15,01%. Vandaag staat het op 0,4150 dollar: een daling van zo’n 1,19%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Weinig veranderingen op de beurs in week 4

Voor de bedrijven die we volgen in De Beursberichten rubriek zijn er alleen minimale verschillen te noteren in week 4.

- Advertentie -

Exit mobile version