- Advertentie -
Home Cannabisindustrie Nieuws Aurora ontslaat 12% van het totaal aan werknemers wereldwijd

Aurora ontslaat 12% van het totaal aan werknemers wereldwijd

De Canadese Licensed Producer Aurora Cannabis, die ook actief is in Nederland, heeft een ontslaggolf vorige week aangekondigd van 12% van de werknemers wereldwijd.

0
Aurora The Growery
- Advertentie -

De Canadese Licensed Producer Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), dat ook actief is in het wietexperiment na een investering in The Growery en meedingt naar een een medicinale cannabis vergunning via de lopende tender, maakte vorige week bekend aan MJBIZDAILY dat het maar liefst 12% van het totale aantal aan wereldwijde werknemers gaat ontslaan.

“Vandaag hebben we die belofte waargemaakt toen we een bedrijfsreorganisatie aankondigden waardoor Aurora kan opereren als een slanker, wendbaarder en toekomstgericht bedrijf, geschikt voor succes in de zich ontwikkelende wereldwijde cannabisindustrie”, zei een woordvoerder vorige week dinsdag. “Aurora blijft substantiële verbeteringen aanbrengen in ons bedrijf terwijl we de fasen van ons transformatieplan doorlopen, ontworpen om aandeelhouderswaarde te leveren en Aurora’s toekomst als een toonaangevend wereldwijd cannabisbedrijf veilig te stellen.”

Aurora had volgens MJBIZDAILY op 27 september 2021 1.643 werknemers in dienst, alhoewel het bedrijf zei dat dit cijfer achterhaald is omdat er sindsdien aanvullende sluitingen en herstructureringen hebben plaatsgevonden.

Op de beurs heeft het nieuws van de ontslaggolf echter nog niet echt effect gehad.

Wel EU-GMP certificering voor Aurora’s medicinale cannabis kwekerij in Duitsland

Positief voor het bedrijf is wel dat het recentelijk aankondigde dat het EU-GMP certificering heeft ontvangen voor zijn medicinale cannabis kwekerij in Duitsland.

- Advertentie -

Exit mobile version