PCN Cannabis Congres & Cannabis Industrie Awards 13 december in Eindhoven

Twee jaar na het succesvolle PCN jubileum symposium in het Evoluon in Eindhoven organiseert PCN een nieuw kennis- en netwerk evenement op deze unieke locatie.

0
Evoluon
- Advertentie -

Op vrijdag 13 december a.s. vindt het PCN Cannabis Congres plaats, met aansluitend een Streetfood diner én de uitreiking van de Cannabis Industrie Awards.

De formule van het PCN Cannabis Congres is zoals die van het jubileum symposium: vier paneldebatten met toonaangevende cannabisondernemers en deskundigen, met kennis, vaart en humor gepresenteerd door BNR boegbeeld Bas van Werven.

Wietexperiment

De centrale thema’s zijn het wietexperiment en de ontwikkelingen rond cannabis in Duitsland. Het wietexperiment loopt sinds 17 juni in alle tien deelnemende gemeenten.

De hoofdrolspelers komen aan het woord: telers, deelnemende en niet deelnemende coffeeshopondernemers en deskundigen met waardevolle inzichten.

Duitsland

Duitsland heeft bezit, thuisteelt en niet-commerciële cannabisclubs per 1 april gedecriminaliseerd. Dat is de eerste pilaar van de nieuwe cannabiswet, de tweede bestaat uit proefprojecten met commerciële teelt en verkoop.

Maar hoe en wanneer? Een aantal insiders bespreekt de ontwikkelingen en vooruitzichten in het grootste en rijkste EU land.

Diner en Cannabis Industrie Awards

Na een streetfood diner start de uitreiking van de Cannabis Industrie Awards.

Voor het eerst kan er gestemd worden op de producten van het wietexperiment, in de categorieën Wiet, Hasj, Pre-roll en Teler van het jaar.

Koos Zwart Award

Ook de Koos Zwart Award wordt deze dag uitgereikt. Het PCN en Cannabisindustrie.nl werken samen om elkaar te versterken.

De combinatie van beide evenementen biedt nog meer gelegenheid om collega’s en experts te ontmoeten en relevante kennis op te doen.

Tickets

De ticketverkoop loopt via Eventix

Ticketprijzen €150,- voor het gehele programma.

Houd 13 december vrij!

Inloop vanaf 12.30 uur.

Meer informatie over het programma volgt zo snel mogelijk.

Houd sowieso de datum vrij: vrijdag 13 december, PCN Cannabis Congres, Evoluon, Eindhoven.

- Advertentie -
Cannabis Industrie Awards
- Advertentie -