Aurora voltooit zending van C$8 miljoen aan medicinale cannabis naar Israël

Aurora is van plan jaarlijks minimaal 4.000 kg gedroogde bloemen in bulk aan Israël te leveren.

0
Aphria Canndoc Israël CBD
- Advertentie -

Aurora Cannabis Inc. (NASDAQ:ACB) kondigde gisteren in een persbericht de levering aan van een zending van medicinale cannabis ter waarde van bijna 8 miljoen Canadese dollar, een van de grootste afzonderlijke verzendingen van cannabis die Israël heeft ontvangen.

Israël ontvangt een van de grootste zendingen medicinale cannabis van Aurora uit Canada

De verkoop is een belangrijke stap in het bevorderen van de internationale medische activiteiten van het bedrijf, een belangrijke strategische prioriteit voor Aurora als een wereldwijd cannabisbedrijf. Met leiderschap in zowel Canada als Europa, is Aurora uniek gepositioneerd om een ​​voorkeurspartner te zijn in landen als Israël, waar naar verwachting de recreatieve cannabis om de hoek zullen zijn, en niet-THC-cannabinoïden, zoals CBD, op weg naar legalisatie.

“(…)prijzen het ministerie van Volksgezondheid en het Israëlische Medical Cannabis Agency voor het zorgen voor doordachte regulering van cannabis(…)”

“We zijn enthousiast over de evolutie van de cannabisindustrie in Israël en prijzen het ministerie van Volksgezondheid en het Israëlische Medical Cannabis Agency voor het zorgen voor doordachte regulering van cannabis, in het belang van Israëlische cannabispatiënten”, zegt Miguel Martin in het persbericht, Chief Executive Officer van Aurora. “We kijken ernaar uit om door te gaan met het leveren van hoogwaardige cannabis aan Israël, als onderdeel van onze strategie om onze medicinale cannabisportfolio uit te breiden op belangrijke internationale markten.”

Het bedrijf, dat een strategische leveringsovereenkomst heeft met Cantek Global Ltd., een van de leiders van Israël op het gebied van medicinale cannabis, is van plan jaarlijks minimaal 4.000 kg gedroogde bloemen in bulk aan Israël te leveren.