Brabantse onderneemster ontwikkelt coffeeshopgiftcard voor coffeeshops

The card that blows your mind.

0
CoffeeshopGiftcard

Iedereen geeft of ontvangt er wel eens als cadeau: de welbekende giftcard. Logisch ook, want het is het ultieme altijd-goed-cadeau en een stuk persoonlijker dan zomaar geld geven. Juist omdat de gever bij het aanschaffen nagedacht heeft over de interesses van de ontvanger. Zoveel mensen, zoveel wensen: er is nagenoeg geen branche te bedenken die geen cadeaukaart aanbiedt. Behalve de cannabis branche, maar daar komt nu verandering in. Onderneemster Marijana Cortan uit ’s Hertogenbosch lanceert met ingang van 13 oktober 2020 de CoffeeshopGiftcard: een cadeaukaart in de vorm van een creditcard, te besteden bij aangesloten coffeeshops in heel Nederland.

Reactie onderneemster Marijana Cortan over de CoffeeshopGiftcard

“Een niche”, vertelt ze.

“(…)Die drempel is nu volledig weg, want deze giftcard kun je gewoon online bestellen(…)”

“Er zijn één miljoen cannabisgebruikers in Nederland. Negen van de tien zou met zijn verjaardag of andere gelegenheid liever een cadeaukaart krijgen die hij kan besteden bij zijn favoriete coffeeshop, dan bij het lokale restaurant. Maar een niet cannabis consument moet toch een soort psychologische drempel over om een coffeeshop binnen te stappen. Die drempel is nu volledig weg, want deze giftcard kun je gewoon online bestellen. Het is gewoon een leuk en toegankelijk cadeau.”

Het platform gaat zich niet alleen richten op online verkoop. Aangesloten coffeeshops krijgen uiteraard een (locatie)vermelding op de website, maar ook gratis promotiemateriaal zoals posters, flyers, diplays en stickermateriaal. In de zaken zelf komt een display te staan met een tiental giftcards die verschillende waardes vertegenwoordigen. Want juist ook voor cannabis consument onderling is het een ‘mindblowing’ cadeau om te geven. De komende maanden start een landelijke campagne om de kaart onder de aandacht te brengen van de consument.

Wil je je aansluiten bij het platform, of meer informatie ontvangen? Ga dan naar de website: www.coffeeshopgiftcardstore.com