Eerste Augmented Reality cannabis kweek ervaring gepresenteerd

Grow Glide kondigde deze week een meeslepende, augmented reality-ervaring aan waarin je je eigen cannabis kwekerij kan bouwen.

0
- Advertentie -
Cannabis Industrie Awards 2022

Grow Glide kondigde in een persbericht deze week een meeslepende, augmented reality-ervaring aan die is ontworpen om kwekers over de hele wereld de mogelijkheid te geven om haar multi-tier, verticale cannabisteeltsystemen vrijwel op bijna elke locatie te bekijken. Dit eerste AR-portaal in zijn soort stelt telers in staat om een enkel-, dubbel- of drievoudig gelaagd kweeksysteem te bouwen, lampen en planten op rekken te plaatsen, het ontwerp op de desktop of mobiele site van de gebruiker te bekijken en een volledig 3D/AR-ervaring te lanceren.

Bouw je eigen cannabis kwekerij in Augmented Reality

Grow Glide CEO Travis Schwartz liet weten in het persbericht: “Van ons hoofdkantoor in Californië tot opwindende markten zoals Colombia, Engeland en Israël, zal deze software de wereld van kwekers verbinden met onze best-in-class oplossingen voor het opbergen van cannabis. Zet onze premium rekken in uw achtertuin, uw nieuwbouw of naast de Eiffeltoren.”

Om de gebruikerservaring te verbeteren, is Grow Glide een samenwerking aangegaan met zeven van ‘s werelds toonaangevende bedrijven voor cannabisverlichting om hun systemen te integreren in de AR-portal. De verlichtingssystemen van ALDgreen, BIOS, FOHSE, LUXX Lighting, RapidGrow, Scynce LED en ThinkGrow kunnen in Augmented Reality op Grow Glide-rekken worden geplaatst, wat telers een ongekende ‘echte wereld’-ervaring biedt.

“Het omarmen van deze geavanceerde technologie lost een enorm probleem in onze branche op(…)”

Grow Glide President Darin Siples voegde hieraan toe in het persbericht: “Het omarmen van deze geavanceerde technologie lost een enorm probleem in onze branche op – hoe we mensen onze producten laten bereiken en ‘aanraken’. een systeem installeren is een game changer.” Hij vervolgde: “Dit is slechts fase één van onze ambitieuze augmented reality-plannen. We geloven dat de investering die we in deze ruimte hebben gedaan ons doel zal bevestigen om wendbaar, innovatief en de nummer één leverancier van verticale teeltoplossingen te zijn.”

Zelf proberen? Ga naar ar.growglide.com