Greenlane betaalt lening af en verwerft extra contanten

Greenlane kondigde eerder deze week aan dat het een aflossing van een lening heeft voltooid en extra liquide middelen heeft verwerft.

0
greenlane holdings marley natural
- Advertentie -

Greenlane(NASDAQ:GNLN) heeft eerder deze week in een persbericht aangekondigd dat het zijn op activa gebaseerde lening heeft afbetaald en extra liquide middelen heeft verworven.

Volledige aflossing van lening en verlichting van verplichtingen

Op 7 augustus 2023 heeft Greenlane de volledige resterende balans van $4,27 miljoen afbetaald die nog uitstond onder de leningsovereenkomst en waarborgovereenkomst, gedateerd 8 augustus 2022, tussen Greenlane en WhiteHawk Capital Partners LP.

Met deze succesvolle aflossing heeft Greenlane aan zijn verplichtingen voldaan zoals uiteengezet in de leningsovereenkomst, wat heeft geresulteerd in de vrijgave van zijn verplichtingen en onderpand zoals gespecificeerd in de voorwaarden.

Verwerving van extra liquide middelen door toekomstige vorderingenfinancieringen

Greenlane heeft ook een gecombineerd bedrag van ongeveer $3,0 miljoen in contanten verworven op grond van de voorwaarden van toekomstige financiering van vorderingen bij twee particuliere geldschieters.

Greenlane zal wekelijkse betalingen doen onder de financiering van toekomstige vorderingen en is van plan de verschuldigde bedragen onder de financiering van toekomstige vorderingen binnen ongeveer zes tot acht maanden af te lossen.