Cannabis Industrie Podcast #32 met Patrick Stevens van Holigram

Vandaag voor het eerst in lange tijd een nieuwe Cannabis Industrie Podcast aflevering met Patrick Stevens, werkzaam voor Holigram, één van de tien ingelote wietexperiment telers.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Andrew Bonello van de NGO Releaf Malta. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. Eerder de afleveringen krijgen? Aboneer je op Spotify. Ook te vinden op Itunes.

Over Patrick Stevens

Patrick Stevens is sinds 2002 werkzaam in de cannabis branche. Hij zijn loopbaan begonnen als export manager bij groothandel de Plantage in Valkenswaard en vandaar doorgestroomd als key account manager bij Biobizz WWO, een organische plantenvoeding voor cannabis. In die hoedanigheid is hij de hele wereld afgereisd om de organische thuisteelt te ondersteunen, van Santiago tot Tokyo en van Helsinki tot Kaapstad. Na een 15-jarige loopbaan bij Biobizz was het tijd voor iets nieuws en zo kwam Patrick uiteindelijk terecht bij Holigram, één van de 10 ingelote telers die deelnemen aan het Experiment gesloten coffeeshopketen.

Besproken in deze podcast

Hoe Patrick bij Holigram betrokken is geraakt, waar de naam Holigram vandaan komt, hoe het Experiment gesloten coffeeshopketen tot nu toe verloopt, wat we anders anders hadden gedaan als overheid zijnde, de verdeeldheid in de branche door het wietexperiment, hoe het zit met edibles in het experiment, buitenlandse ontwikkelingen, wat er na de wietproef komt en over thuisteelt.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.