Seth Rogen’s cannabismerk Houseplant beëindigd samenwerking met Canopy Growth

Gisteren maakte Seth Rogen's cannabismerk Houseplant bekend dat het de samenwerking met Canopy Growth heeft stopgezet.

0
houseplant seth rogen canopy growth
Via Facebook
- Advertentie -

Tegenvaller voor Canopy Growth (NASDAQ:CGC). Gisteren maakte Seth Rogen’s cannabismerk Houseplant bekend op Instagram dat het de samenwerking met Canopy Growth heeft stopgezet.

Samenwerking Canopy Growth en Houseplant is niet meer

Dat deden ze door middel van een Instagram post.

“Dit is geen exit van de Canadese markt, maar een kans voor ons om het merk in dit land  te doen evolueren”

Vrij vertaald: “Vandaag maken we bekend dat na drie jaar van succesvolle samenwerking, Houseplant en Canopy Growth beiden akkoord zijn met het beëindigen van de samenwerking. Sommige Houseplant cannabis producten zullen beschikbaar blijven via retailers tot eind september 2021, maar je zult onze producten daarna niet meer vinden in Canada. Dit is geen vaarwel, het is eerder een ‘tot later’. We zijn momenteel bezig aan een herlancering op de Canadese markt. We zijn dankbaar voor de ongelooflijke steun die onze gemeenschap van Canadese fans ons sinds de eerste dag in dit land heeft getoond. Uw passie voor ons merk en onze producten heeft ons erg nederig gemaakt.”

Ook Seth Rogen zelf liet weten: “Canada is waar het is begonnen, voor ons als mensen en als merk. Dit is geen exit van de Canadese markt, maar een kans voor ons om het merk in dit land  te doen evolueren.”

Sinds kort beschikbaar in Californië

Gelukkig voor Seth Rogen en zijn team is Houseplant sindskort ook beschikbaar geworden in Californië. Daarnaast verkopen ze ook een reeks originele merchandise, dat natuurlijk niet afhankelijk is van wetgeving of het wel verkocht mag en kan worden.