Terugkijktip: Interview Henk de Vries and Ben Dronkers

Derrick Bergman interviewde de oprichters van The Bull Dog, Henk De Vries, en Sensi Seeds, Ben Dronkers, op het podium van de Cannabis University.

0
- Advertentie -

Tijdens de tiende en laatste Cannabis Bevrijdingsdag in 2018 interviewde VOC Nederland voorzitter en woordvoerder Derrick Bergman de oprichters van The Bull Dog, Henk De Vries, en Sensi Seeds, Ben Dronkers, op het podium van de Cannabis University

Gelukkig werd alles opgenomen door Cannabis News Network, zodat dit interview voor eeuwig is terug te kijken. De video is hierboven te zien.

Over Henk de Vries

Als oprichter van The Bulldog is Henk de Vries niet alleen een levende legende maar ook de eigenaar van het eerste wereldwijde cannabis merk in de moderne geschiedenis. Sinds hij in 1975 in een kelder op de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam begon met The Bulldog is zijn geesteskind uitgegroeid tot een imperium met mondiale faam. Als geen ander drukte Henk de Vries zijn stempel op het fenomeen dat volgens professor Egbert Tellegen al lang uitgeroepen had moeten worden tot ‘de belangrijkste Nederlandse sociale innovatie van de afgelopen halve eeuw’: de coffeeshop.

Over Ben Dronkers

Oprichter van Sensi Seeds, Hempflax, het Hash Marihuana & Hennepmuseum, de Cannabis Culture Awards en sponsor van honderden demonstraties, evenementen, actiegroepen, campagnes en organisaties op het gebied van cannabis. Ben Dronkers is een pionier, een visionair en een succesvolle ondernemer. Zijn bijdrage aan de internationale cannabiscultuur is niet te overschatten.