22nd Century Group presenteert op de LD Micro 500 Virtual Conference

De presentatie is om donderdag 3 september 2020 om 16:20 uur ET.

0
22nd Century Group XXII
- Advertentie -

22nd Century Group Inc. (NYSE:XXII) kondigde gisteren aan in een persbericht dat het een presentatie zal geven op de LD Micro 500 Virtual Conference op donderdag 3 september 2020 om 16:20 uur ET. Daarnaast zal het uitvoerend managementteam van het bedrijfop 3 en 4 september 2020 de hele dag beschikbaar zijn voor persoonlijke ontmoetingen met investeerders

De live webcast en presentatie zullen toegankelijk zijn in het Investors-gedeelte van de 22nd Century-website onder Evenementen. Een gearchiveerde herhaling van de webcast zal kort na het live-evenement beschikbaar zijn.

Via de LD Micro 500 website kunt u zich registeren om de presentatie te bekijken.

Over 22nd Century Group, Inc.

22nd Century past haar expertise op het gebied van plantengenetica ook toe op de hennep / cannabisplant

22nd Century Group Inc. (NYSE:XXII) is een toonaangevend, plantaardig, life science-bedrijf dat unieke, commerciële oplossingen ontwikkelt en levert voor de biowetenschappen, consumentenproducten en farmaceutische markten. Met behulp van genetische manipulatie van planten en moderne plantenveredelingstechnieken om nieuwe, eigen planten en intellectueel eigendom te creëren, probeert 22nd Century de consumentenervaring te verbeteren en te verbreden door natuurlijke, van planten afgeleide ingrediënten te leveren aan productformulatoren en fabrikanten. In de tabaksplant is 22nd Century in staat om de niveaus van nicotine die van nature in de plant voorkomen, te moduleren. Met deze technologie staat 22nd Century klaar om de wereldwijde tabaksmarkt te verstoren met zijn eigen verlaagde nicotinegehalte tabakssigaretten die 95% minder nicotine bevatten dan conventionele tabak en sigaretten.

22nd Century past haar expertise op het gebied van plantengenetica ook toe op de hennep / cannabisplant om nieuwe en gepatenteerde hennep / cannabisvariëteiten te ontwikkelen met unieke cannabinoïde- en terpeenprofielen en gewenste agronomische eigenschappen. 22nd Century bezit of beheert ook de rechten om meer dan 200 verleende en aangevraagde patenten met betrekking tot tabak en hennep / cannabisplanten te commercialiseren.

Over de LD Micro conferentie

In 2006 begon LD Micro met het enige doel om een ​​onafhankelijke bron voor de microcap-wereld te zijn. Wat begon als een nieuwsbrief met aandacht voor unieke bedrijven, is uitgegroeid tot een evenementenplatform. De komende “500” in september is het meest ambitieuze project van het bedrijf tot nu toe, en het eerste evenement dat voor iedereen toegankelijk is.