5 whitepapers gepubliceerd door en over vrouwen en minderheden in de cannabisindustrie

De Arcview Group en de National Cannabis Industry Association geven gezamenlijk door vrouwen geschreven onderzoek gratis ter beschikking ter viering van de eerste vrouwelijke vicepresident Kamala Harris.

0

De Arcview Group en de National Cannabis Industry Association (NCIA), die al jarenlang industriële partners en leiders van cannabisonderzoek zijn en voorstander van gelijkheid, pleiten voor sociale rechtvaardigheid en om degenen die zijn getroffen door de War on Drugs te helpen.

Samen eren de twee groepen de inauguratie van de eerste vrouwelijke vice-president van de Verenigde Staten door middel van een reeks whitepapers die zijn ontwikkeld door Andrew Kline, de voormalige Public Policy Director van NCIA, en geschreven door een verzameling uitzonderlijke vrouwen.

Meer vrouwen naar de voorhoede van de cannabisindustrie

“(…)missie om meer vrouwen naar de voorhoede van de industrie te brengen door het creëren van empowerment van educatief materiaal dat door vrouwen is ontwikkeld voor vrouwen”

“De pro-cannabishouding van de nieuwe president maakt nu al furore in onze branche en creëert opwinding over het navigeren door nieuwe uitdagingen in de komende vier jaar”, zegt Laura Toomey in het persbericht, stafchef van The Arcview Group. “Naarmate er meer kansen in cannabis ontstaan ​​in het hele land, heeft Arcview’s onlangs omgedoopte Women’s Inclusion Network tegelijkertijd een missie om meer vrouwen naar de voorhoede van de industrie te brengen door het creëren van empowerment van educatief materiaal dat door vrouwen is ontwikkeld voor vrouwen.”

Op zoek naar een positieve verandering in de richting van gendergelijkheid, hebben Gail Rand, CEO en oprichter van grand consulting, en Jessica Billingsly, CEO en voorzitter van de raad van bestuur van Akerna (NASDAQ:KERN), mede het auteurschap geleid van een serie whitepapers met de titel “Building New Foundations in the Cannabis Industry: Creating Gender Parity through Ownership, Leadership, Boards, Pay Equality, Branding, and Capital.”

“De papers behandelen een verscheidenheid aan actuele onderwerpen en zijn gericht op het identificeren van problemen waarmee vrouwelijke leidinggevenden vaak worden geconfronteerd. We hopen dat mensen deze zullen gebruiken als hulpmiddel om hen te helpen slagen en een positieve invloed hebben op de toekomst van de cannabisindustrie,” zegt Gail Rand in het persbericht.

De vijf artikelen die zijn geschreven door vooraanstaande marktleiders zijn:

  1. Gender Parity in the C-Suite door Christine De La Rosa van The People’s Dispensary, Kelly Perez van kind Colorado en Elise Serbaroli van Strimo.
  2. Pristine Companies Aren’t Good Enough for Cannabis Capital door Debra Borchardt van Green Market Report en Gaynell Rogers van Treehouse Global Ventures.
  3. Product Development and Branding door Nancy Whiteman van Wana, BDSA Market Research en Alison Pugina van Canopy Growth Corporation.
  4. Pathways to Equity Ownership door Elise Serbaroli van Strimo, Christine De La Rosa van The People’s Dispensary en Debra Borchardt van Green Market Report.
  5. Pay Equity: Minding the “Gap” door Risa Lavine van CohnReznick.

Whitepapers, belangrijke leerpunten, succes-toolkits en het voorwoord van de paper geschreven door Jeanne M.Sullivan, Chief Investment Officer van Arcview Ventures en oprichter van Women’s Inclusion Network, zijn sinds gisteren gratis te downloaden.

“(…)De whitepapers zullen vrouwen inspireren met advies over succesvolle toetreding tot en duurzaamheid binnen de industrie(…)”

“Het document is goed voorbereid door succesvolle vrouwen die de perspectieven van alle vrouwen vertegenwoordigen, of ze nu zwart, bruin of blank zijn, en in verschillende branches binnen de cannabisindustrie. De whitepapers zullen vrouwen inspireren met advies over succesvolle toetreding tot en duurzaamheid binnen de industrie. Vrouwen die de cannabisindustrie willen betreden, zullen er baat bij hebben om het te lezen en het virtuele evenement bij te wonen,” zei Khadijah Adams in het persbericht, voorzitter van NCIA’s Diversity, Equity & Inclusion Committee.

Om genderevenwicht in de cannabisindustrie op gang te brengen, nodigen The Arcview Group en NCIA bedrijfseigenaren uit om met hen mee te doen voor een educatief webinar onder leiding van whitepaperauteurs op 5 februari 2021 om 11.00 uur PT / 14.00 uur ET. Registratie is gratis en omvat een fireside chat met Kim Kovacs, CEO van The Arcview Group, en Jeanne M. Sullivan, Chief Investment Officer van Arcview Ventures. Alle registranten krijgen ook toegang tot vijf exclusieve virtuele afterparty’s die diep in elke paper duiken.

Om je voor het webinar te registeren, of toegang te krijgen tot alle vijf de whitepapers en meer te leren over elke auteur kan je doen via: www.ArcviewGroup.com/NCIA.

Lees ook deze column: Simone van Breda over vrouwen in de cannabisindustrie