Alfredo Pascual maakt overstap naar investeringsfonds FastForward Innovations

Veteraan cannabisindustrie journalist Alfredo Pascual (bekend van MJBIZDAILY) maakte vandaag zijn overstap naar investeringsfonds FastForward Innovations bekend.

0
Alfredo Pascual FastForward Innovations
- Advertentie -

Als je al wat langer het (internationale) cannabisindustrie nieuws volgt, heb je vast al eens een van de goede stukken van de hand van Alfredo Pascual gelezen. Tot voor kort werden zijn stukken gepubliceerd op Marijuana Business Daily (MJBizDaily), maar vandaag maakte hij bekend in een persbericht de overstap te hebben gemaakt naar investeringsfonds FastForward Innovations als Vice President Investment Analysis vanaf 1 april 2021. FastForward Innovations is een beursgenoteerd bedrijf dat zich richt op het doen van investeringen in snelgroeiende en toonaangevende bedrijven.

Alfredo Pascual verlaat Marijuana Business Daily (MJBizDaily) voor FastForward Innovations

In deze rol zal Alfredo’s focus liggen op het zoeken naar en evalueren van investeringsmogelijkheden in de snelgroeiende Europese medicinale cannabisindustrie en op het ondersteunen van de groei van FastForward’s portefeuillebedrijven in de sector.

Alfredo heeft sinds eind 2016 in de cannabiswereld gewerkt en is een bekende naam in de sector op de wereldmarkten. Alfredo werkte meest recentelijk als International Analyst bij Marijuana Business Daily (MJBizDaily), de in de VS gevestigde zakelijke nieuws- en informatiebron, waar hij zich concentreerde op hoe cannabismarkten en investeringen zich internationaal ontwikkelden.

“(…)verheugd om nu met FastForward samen te werken om bedrijven te vinden en te beoordelen die goed gepositioneerd zijn”

In een reactie in het persbericht merkte Alfredo Pascual op: “Dit is een belangrijk moment om het team van FastForward te komen versterken en ik wil mijn ervaring in de bloeiende Europese medicinale cannabissector graag afstemmen op hun positie in het VK als het enige beursgenoteerde investeringsfonds met een aanzienlijke blootstelling aan de space.”

“Na de afgelopen jaren de complexe Europese cannabisindustrie te hebben geanalyseerd, ben ik verheugd om nu met FastForward samen te werken om bedrijven te vinden en te beoordelen die goed gepositioneerd zijn om te profiteren van de kansen die in de sector worden geboden en die potentiële investeringsmogelijkheden zijn voor FastForward.”

“(…)zijn ervaring en sectorkennis zullen van onschatbare waarde zijn voor de aandeelhouders van FFWD(…)”

Ed McDermott, Chief Executive Officer van FastForward, liet weten in het persbericht: “Ik ben verheugd Alfredo te verwelkomen in ons team; zijn ervaring en sectorkennis zullen van onschatbare waarde zijn voor de aandeelhouders van FFWD, aangezien onze investeringsfocus steeds meer gericht is op gezondheid, welzijn en medicinale cannabis. Alfredo is gevestigd. in Duitsland, dat de thuisbasis is van de grootste markt voor medicinale cannabis in Europa. In dit opzicht zijn we buitengewoon ambitieus en met liquide middelen ter waarde van ten noorden van £ 12 miljoen, kijken we ernaar uit om binnenkort meer investeringsnieuws te brengen.”

Cannabis Industrie Awards 2023