Amsterdam Genetics winnaar Zadenbank van het jaar 2021

Amsterdam Genetics heeft gewonnen in de Cannabis Industrie Awards 2021 categorie Zadenbank van het jaar.

0
Amsterdam Genetics winnaar Zadenbank van het jaar 2021
- Advertentie -

Een record aantal mensen heeft gestemd voor de Cannabis Industrie Awards 2021. In één maand zijn 3.871 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 6-10 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Amsterdam Genetics, winnaar in de categorie Zadenbank van het jaar.

Zadenbank van het jaar 2021: Amsterdam Genetics

Amsterdam Genetics bestaat al sinds 1985 en timmert de laatste jaren steviger dan ooit aan de weg met cannabiszaden. Deel van het succes is naar verluidt de directe feedback via de klanten van de befaamde hoofdstedelijke coffeeshops Boerejongens, Coffeeshop Amsterdam en De Tweede Kamer.

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Dit jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen. Voor het eerst wordt er ook een persprijs uitgereikt, De Groene Griffel, voor de beste journalistieke productie over cannabis van het jaar.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards zijn mede mogelijk gemaakt door Greenlane, Dutch Leaf, Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN), Highlife magazine en Bond van Cannabis Detaillisten (BCD).

Cannabis Industrie Awards 2021