LUISTERTIP: Terugblik op 2023 met de High Tea Potcast met gast Mauro Picavet

Op deze voorlaatste dag van het jaar 2023 is de High Tea Potcast terugblik op 2023 verschenen, waarin Mauro te gast was.

0
High Tea Potcast 2023 terugblik met Mauro Picavet
- Advertentie -

Op deze voorlaatste dag van het jaar 2023 is de High Tea Potcast met Derrick Bergman en Rens Hoppenbrouwers terugblik op 2023 verschenen, waarin ik zelf te gast was afgelopen woensdag.

Over de podcast aflevering schrijven ze op de website:

We blikken terug op het jaar 2023 met vriend van de show Mauro Picavet, secretaris van het VOC, oprichter van The Stoned Society en CannabisIndustrie.nl en medeoprichter van de HomeGrown Cup. We kijken terug op de start van de wietproef op 15 december, twee HomeGrown Cups, de eerste DabaDoo in Amsterdam in jaren en de uitreiking van de Cannabis Industrie Awards in Eindhoven. We gedenken Hester Kooistra en Raphael Mechoulam en staan stil bij de sluiting van Cannabis College Amsterdam en Plantarium Nijmegen. Verder: is de trend dat coffeeshops hun consumptieruimte opdoeken nog te keren? Hoe zit het met het European Citizens Initiative on cannabis? Welke gevolgen kan een kabinet Wilders hebben voor de wietproef en ons cannabisbeleid? En wat zijn onze persoonlijke hoogtepunten van 2023?

De aflevering is hieronder te luisteren via Spotify en Soundcloud, maar kan je ook vinden op Itunes en YouTube.