August de Loor zoekt financiële steun voor documentaire over zijn archief

August de Loor zoekt financiële middelen om een documentaire te maken over het 'Verleden, heden en de toekomst van drugsgebruik en drugsbeleid in Nederland'.

0
August de Loor Ricardo Hewitt Koos Zwart Award 2022 PCN Symposium
August de Loor en Ricardo Hewitt. Foto: Charlotte Grips. Bron: PCN
- Advertentie -

August de Loor heeft via zijn website en op LinkedIn laten weten dat hij financiële middelen zoekt om een documentaire te maken over het ‘Verleden, heden en de toekomst van drugsgebruik en drugsbeleid in Nederland’.

Verleden, heden en de toekomst van drugsgebruik en drugsbeleid in Nederland

Zo schrijft hij op zijn website het volgende:

In 11 minuten zie je een terugblik van mijn carrière, van wat zich vanaf 1986 allemaal ondernomen is om de risico’s van drug-, en druggebruik tot een minimum te beperken.

En dat niet alleen met het starten van allerlei Harm Reduction projecten maar ook met het verbeteren van het drugsbeleid. De kennis en ervaring die hiermee opgebouwd is, is waardevol om vast te leggen voor al degene die zich nu met het drugsbeleid bezighouden.

Kortom, geen boek over wat ome August allemaal gedaan heeft maar via lessen uit het verleden de nieuwe generatie werkers een gids te geven hoe drug-, en druggebruik aan te pakken.

Deze unieke manier van geschiedschrijving betekent kilometers August de Loor archief doorspitten, de belangrijkste lessen daaruit vastleggen en via moderne communicatiemiddelen aan een zo breed mogelijk publiek ter beschikking te stellen. Een van die middelen is een documentaire over mijn carrière (en dit is de teaser van die documentaire).

Dit kost uiteraard geld. Dus wie dit leest trek je portemonnee open en je geld komt goed terecht. Neem contact op met het Adviesburo Drugs via [email protected] of telefoon 06-222 50 820.

Met die elf minuten doelt August op onderstaande video.