Aurora kondigt edibles samenwerking aan met The Valens Company

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB) kondigde vorige een edibles productie samenwerking aan met The Valens Company Inc.

0
aurora cannabis valens company edibles samenwerking
Via PR Newswire
- Advertentie -

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB) kondigde vorige week in een persbericht een samenwerking aan met The Valens Company Inc., een toonaangevende fabrikant van cannabisedibles, om een nieuw seizoensaanbod in de mint categorie te produceren.

The Valens Company gaat edibles produceren voor Aurora Cannabis

De nieuwe Canna Cane Mints, gelanceerd onder de naam Drift Turbo, zijn een tweedelig hard pepermuntsnoepje met 10 mg THC (5 mg THC per stuk). Dit is het eerste productaanbod onder de productieregeling, die naar verwachting in de komende maanden zal worden uitgebreid.

“(…)seizoensgebonden aanbiedingen zijn een belangrijke benadering om onze portfolio van producten voor volwassenen strategisch uit te breiden”

“We weten dat Canadese cannabisconsumenten op zoek zijn naar nieuwigheid en variatie, en seizoensgebonden aanbiedingen zijn een belangrijke benadering om onze portfolio van producten voor volwassenen strategisch uit te breiden”, zegt Miguel Martin in het persbericht, CEO van Aurora Cannabis. “De uitzonderlijke productiecapaciteiten van Valens vormen een aanvulling op ons productassortiment voor de komende feestdagen. Onze strategische relatie is ontworpen om efficiëntie te ontgrendelen terwijl we innovatie op de markt willen brengen met snelheid en differentiatie die aansluit bij de consument.”

De cannabisedibles zullen worden vervaardigd met behulp van SōRSE™ by Valens-emulsietechnologie, een gepatenteerde, interne emulsietechnologie die cannabisoliën omzet in in water oplosbare vormen om voedsel, vloeistoffen en actuele producten te infuseren zonder de smaak of geur van cannabis.

Tyler Robson, Chief Executive Officer, mede-oprichter en voorzitter van The Valens Company, zei in het persbericht: “Dit is een belangrijke mijlpaal voor de Canadese cannabismarkt, aangezien twee van de grootste bedrijven in deze sector samenkomen. We hebben Aurora bewonderd om hun leiderschap en de industriestandaarden blijven verbeteren en uitdagen. Onze bedrijven delen hetzelfde ethos als het gaat om het op de markt brengen van producten van de hoogste kwaliteit en het bieden van een premium ervaring aan consumenten.”

Aurora’s aankomende vakantieportfolio zal ook een nieuwe 510 vape-cartridge bevatten die wordt gelanceerd onder het recreatieve merk voor volwassenen van het bedrijf, Daily Special. De nieuwe Cranberry Sauce 1g 510 Vape is een high-THC distillaat vape en is doordrenkt met de klassieke zoetzure smaak van feestelijke veenbessen. Zowel de Canna Cane Mints als de Cranberry Sauce Vape zijn tijdelijke producten en zullen vanaf november te koop zijn in British Columbia en Alberta. De Cranberry Sauce 1g 510 Vape zal ook te koop zijn in de Maritimes.