Aurora Cannabis aandelen voortaan op NASDAQ te vinden

Aandeelhouder van Aurora? Geen zorgen, u hoeft geen verdere actie te ondernemen.

0
aurora cannabis stock aandelen ceo Miguel Martin UFC
- Advertentie -

De Canadese behemoth Aurora Cannabis maakte deze week bekend in een persbericht dat het een overdracht heeft voltooid en daarmee niet meer op de New York Stock Exchange (NYSE) is te vinden, maar voortaan op de NASDAQ.

Aurora Cannabis nu op NASDAQ in plaats van NYSE, maar met hetzelfde tickersymbool: ACB

In het bijbehorende persbericht maakt het bedrijf bekend dat de aandelen vanaf gisteren, 25 mei, voortaan te vinden zijn op de NASDAQ onder hetzelfde tickersymbool “ACB”.

maakt deel uit van Aurora’s onlangs aangekondigde initiatieven op het gebied van kostenefficiëntie

De overgang zou geen invloed hebben op de primaire notering van het bedrijf aan de Toronto Stock Exchange (TSX:ACB). Aandeelhouder van Aurora? Geen zorgen, u hoeft geen verdere actie te ondernemen.

Het overbrengen van de notering naar de NASDAQ maakt deel uit van Aurora’s onlangs aangekondigde initiatieven op het gebied van kostenefficiëntie en brengt het bedrijf op één lijn met andere grote cannabis bedrijven de NASDAQ die bekend staat om innovatieve en op groei gerichte bedrijven.

De laatste handelsdag van de gewone aandelen van het bedrijf op NYSE was 24 mei 2021.

Over Aurora

Aurora is een wereldleider in de cannabisindustrie en bedient zowel de medische als de consumentenmarkt. Aurora, met hoofdkantoor in Edmonton, Alberta, is een pionier op het gebied van wereldwijde cannabis, toegewijd om mensen te helpen hun leven te verbeteren. Het merkenportfolio van het bedrijf omvat Aurora, Aurora Drift, San Rafael ’71, Daily Special, AltaVie, MedReleaf, CanniMed, Whistler en Reliva CBD.