Aurora verlengt medicinale cannabis contract Verenigd Koninkrijk

Aurora Cannabis (NYSE:ACB) verlengt contract voor twee jaar om medicinale cannabis te kunnen blijven leveren aan het Verenigd Koninkrijk.

0
medicinale cannabis verenigd koninkrijk vergunning Northern Leaf
- Advertentie -

Vorige week maakte Aurora Cannabis (NYSE:ACB) bekend in een persbericht dat de dochteronderneming Aurora Germany GmbH het contract met Grow Group PLC voor twee jaar heeft verlengd om medicinale cannabis te kunnen blijven leveren aan het Verenigd Koninkrijk.

Reactie Miguel Martin, CEO van Aurora Cannabis

“We zijn verheugd om onze bestaande strategische relatie met Grow uit te breiden”, aldus Miguel Martin in het persbericht, Chief Executive Officer van Aurora Cannabis.

“mogelijk mogelijk gemaakt door onze EU GMP-faciliteit, Aurora Nordic(…)”

“We hebben met succes samengewerkt met Grow en hun joint venture-partner, IPS, sinds we de Britse markt betraden. Het verlengen van deze overeenkomst zal helpen om de toegang voor patiënten uit te breiden door gebruik te maken van het werk van Grow om artsen op te leiden en bewustzijn te creëren voor medicinale cannabisopties. Toegang tot legaal geproduceerde medicinale cannabis van hoge farmaceutische kwaliteit om te voorzien in de behoeften van de groeiende Europese markt voor medicinale cannabis is mogelijk mogelijk gemaakt door onze EU GMP-faciliteit, Aurora Nordic.”

“Kwaliteit van producten, breed aanbod en een sterke toeleveringsketen zijn van cruciaal belang(…)”

“Alles wat we doen is met de patiënt in gedachten. Het aanpakken van de behoeften van patiënten en het verbreden van de toegang tot medicinale cannabis in het VK vormt de kern van de strategie van Grow”, zegt Pierre van Weperen in het persbericht, Managing Director van Grow Group PLC, VK en Ierland.

“Kwaliteit van producten, breed aanbod en een sterke toeleveringsketen zijn van cruciaal belang voor het bedienen van de snelgroeiende patiëntenpopulatie in het VK. Door samen te werken met bedrijven als Aurora kunnen we een portfolio van bloemen en extracten van hoge kwaliteit aanbieden aan artsen en de patiënten die er baat bij hebben. Elke dag maken deze producten een verschil voor patiënten en we kijken ernaar uit om samen met Aurora de markttoegang te verbeteren.”