Bart de Koning winnaar persprijs De Groene Griffel 2022

Bart de Koning is de winnaar geworden van de persprijs De Groene Griffel tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.

0
De Groene Griffel 2022 Bart de Koning Cannabis Industrie Awards
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 5-9 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Bart de Koning, winnaar van de persprijs De Groene Griffel 2022.

De Groene Griffel 2022: Bart de Koning

Al jaren geprezen door cannabis minnend Nederland, onder andere door wijlen Doede de Jong die zijn naam bijna iedere stichting VOC vergadering liet vallen, heeft de vakjury unaniem voor Bart de Koning zijn bijdrage in maartenonline.nl gekozen getiteld ‘Misdaad mythes: Is Nederland het rottende hart van Europa?’. Daarin legt de onderzoeksjournalist helder en uitgebreid uit dat de War on Drugs maar op één manier is te winnen. En dat is door legalisering en regulering.

Namens de organisatie: van harte proficiat!

Foto: Lonneke Stulen

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.