De Beursberichten: daling zet verder in, alleen Aurora iets gestegen

Nieuw in deze editie van de Beursberichten en voortaan iedere week, is de toevoeging van interactieve candle stick grafieken.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is donderdag dus dat betekent tijd voor De Beursberichten op deze website. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 16

Voor de goede orde, we hebben het in De Beursberichten over Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aphria (NASDAQ:APHA), Aurora Cannabis (NYSE:ACB) en Cronos Group (NASDAQ:CRON).

Nieuw in deze editie en voortaan iedere week, is de toevoeging van interactieve candle stick grafieken. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth nog 27,79 dollar waard na een daling van 7,18%. Een week later is het aandeel nog 2,23% verder gekelderd naar 27,17 dollar.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week al een flinke daling van 11,94% naar 17,40 dollar. De week erna is het alleen maar verder gekelderd met 3,33% naar 16,82 dollar per aandeel.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aphria (NASDAQ:APHA)

Vorige week kende Aphria al een 12,01% verlies naar 14,23 dollar per aandeel ten opzichte van de week ervoor. Deze week staat het nog lager op 13,88 dollar: een nog verdere daling van 13,47%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aphria te lezen.

Aurora Cannabis (NYSE:ACB)

Aurora daalde vorige week al met 5,22% naar 7,98 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 8,17 dollar: een kleine stijging van 2,38%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Cronos daalde vorige week al 5,4% daalde naar 8,24 dollar per aandeel. Een week erna is het aandeel nog verder gedaald naar 8,08 dollar: een daling van zo’n 1,94%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Enige (kleine) stijger: Aurora

De enige stijger deze week ten op zichte van vorige week is Aurora Cannabis (NYSE:ACB).