Biotabs voedingstabletten winnaar Kweekproduct van het Jaar 2021

Biotabs voedingstabletten heeft gewonnen in de Cannabis Industrie Awards 2021 categorie Kweekproduct van het jaar.

0
Biotabs voedingstabletten winnaar Kweekproduct van het Jaar 2021
- Advertentie -

Een record aantal mensen heeft gestemd voor de Cannabis Industrie Awards 2021. In één maand zijn 3.871 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 6-10 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Biotabs Tabs, winnaar in de categorie Kweekproduct van het jaar.

Kweekproduct van het Jaar 2021: Biotabs Tabs

BioTabs zijn kleine tabletten van geperste voedingsstoffen, die langzaam voeding afgeven. Je drukt ze in de aarde en hoeft daarna in principe alleen nog water te geven. Zowel bruikbaar in potten als in de volle grond.

Biotabs

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Dit jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen. Voor het eerst wordt er ook een persprijs uitgereikt, De Groene Griffel, voor de beste journalistieke productie over cannabis van het jaar.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards zijn mede mogelijk gemaakt door Greenlane, Dutch Leaf, Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN), Highlife magazine en Bond van Cannabis Detaillisten (BCD).

Cannabis Industrie Awards 2021