Dutch Harvest winnaar Startup van het jaar 2021

Dutch Harvest heeft gewonnen in de Cannabis Industrie Awards 2021 categorie Startup van het jaar.

0
startup van het jaar dutch harvest
- Advertentie -

Een record aantal mensen heeft gestemd voor de Cannabis Industrie Awards 2021. In één maand zijn 3.871 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 6-10 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Dutch Harvest, winnaar in de categorie Startup van het jaar.

Startup van het jaar 2021: Dutch Harvest

Dutch Harvest oprichter Esther Molenwijk startte al in 2015 een crowdfunding campagne om de eerste hennepthee van Nederlandse bodem te maken. Dit jaar viel Dutch Harvest voldoende op om te winnen in de categorie Startup van het jaar.

Dutch Harvest Esther Molenwijk
Dutch Harvest oprichter Esther Molenwijk met een aantal verschillende theeën.

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Dit jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen. Voor het eerst wordt er ook een persprijs uitgereikt, De Groene Griffel, voor de beste journalistieke productie over cannabis van het jaar.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards zijn mede mogelijk gemaakt door Greenlane, Dutch Leaf, Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN), Highlife magazine en Bond van Cannabis Detaillisten (BCD).

Cannabis Industrie Awards 2021