Gemeente Maastricht zoekt medewerker lid projectgroep wietexperiment

De gemeente Maastricht is op zoek naar een medewerker om lid te worden van de projectgroep voor het Experiment gesloten coffeeshopketen.

0
kort geding wietproef initiatieven vloei pesticiden zware metalen blowverbod corona maatregelen grapperhaus
- Advertentie -

De gemeente Maastricht heeft via baandomein.nl een nieuwe vacature aangekondigd aan voor een medewerker op het gebied van het Experiment gesloten coffeeshopketen. Als onderdeel van het initiatief om de veiligheid en leefbaarheid in de stad te waarborgen, is de gemeente op zoek naar een professional om het lokale projectteam te versterken.

Experiment gesloten coffeeshopketen medewerker gezocht

Als lid van de lokale projectgroep ben je als medewerker betrokken bij het plannen, coördineren en uitvoeren van controles in de coffeeshops.

Je speelt een cruciale rol bij de gemeentelijke implementatie van het track & trace-systeem en bij het signaleren van mogelijke knelpunten.

Bovendien vertegenwoordig je de gemeente op nationale vergaderingen en werk je samen met andere experimenteergemeenten.

Kwalificaties en Verantwoordelijkheden

De ideale kandidaat heeft minimaal een HBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur met een juridische achtergrond.

Ervaring met projectmatig werken en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn essentieel.

De functie vereist ook politieke en bestuurlijke sensitiviteit, evenals het vermogen om effectief te schakelen op tactisch en operationeel niveau.

Flexibiliteit in werktijden is vereist, inclusief avonden en weekenden.

Goed werkgeverschap bij gemeente Maastricht

De Gemeente Maastricht biedt een stimulerende werkomgeving met een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Medewerkers kunnen profiteren van een individueel keuzebudget en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Interne sollicitaties van medewerkers uit Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg worden verwelkomd.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om vóór 28 april 2024 te solliciteren via de aangewezen kanalen. Voor meer informatie kunnen zij contact opnemen met Marcel Andriolo, teammanager veiligheid. De eerste kennismaking vindt plaats op 1 mei, gevolgd door een tweede gesprek op 3 mei.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.