Canadese regering krijgt een zesje in cannabis legalisatierapport

Het Cannabis Council of Canada heeft de "Cannabis Legalisation Report Card" gepubliceerd ter viering van 2 jaar legalisatie in Canada.

0
cannabis aandelen canada medicinale cannabis studie high tide british columbia legale cannabis winkels Village Farms Pure Sunfarms inheemse cannabisindustrie diversiteit aphria tilray fusie
- Advertentie -

Ter viering van de tweede verjaardag van de legalisatie van cannabis in Canada, heeft het Cannabis Council of Canada (“C3”) de Cannabis Legalisation Report Card gepubliceerd. De rapportkaart beoordeelt de prestaties van Canada op een breed scala van onderwerpen, van ‘Overheidsleiderschap’ tot ‘Banen en economie’ tot ‘Toegang tot medische patiënten’.

Twee jaar legale cannabis in Canada

“Vandaag is een historische dag voor de legale cannabisindustrie in Canada(…)”

“Vandaag is een historische dag voor de legale cannabisindustrie in Canada. De cannabis legaliseringsrapportkaart viert onze successen en herinnert Canadezen en onze regeringen aan het werk dat moet worden gedaan om te profiteren van de belofte van legaal gebruik van cannabis voor volwassenen”, aldus George Smitherman in een persbericht op 17 oktober, President en CEO van het Cannabis Council of Canada.

De cannabis legaliseringsrapportkaart is gemaakt met behulp van gegevens van een Abacus Data-opiniepeilingonderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van het Cannabis Council of Canada, openbaar beschikbare secundaire bronnen en de perspectieven van leden van de Cannabis Council of Canada.

Goed: ontmoedigen jeugd. Niet goed: toegang tot medicinale cannabis, amnestie

De cannabis legaliseringsrapportkaart belicht gebieden waar de legalisatie werkt – regeringsleiderschap en het weghouden van cannabis bij kinderen en jongeren – en die gebieden waar werk nodig is om de belofte van legalisatie na te komen – toegang tot medicinale cannabis en cannabis amnestie.

“Het is moeilijk te geloven dat er twee jaar zijn verstreken sinds Canada geschiedenis schreef met de legalisatie van cannabis voor volwassenen. Als Canadese nationale vereniging van gelicentieerde cannabisproducenten en namens duizenden van onze werknemers, wil het Cannabis Council of Canada de Canadezen, onze klanten en onze regeringen bedanken voor hun vertrouwen”, besluit Rick Savone in het persbericht, voorzitter van de raad van bestuur van het Cannabis Council of Canada en Senior-Vice President van Aurora.

Het rapport is hieronder te zien en klik hier voor een PDF met uitgebreide uitleg.

cannabis legalisatie canada rapport