Cannabis Industrie Awards 2023: nog een week om te stemmen, eerste fase tickets uitverkocht

Er is nog een week te gaan om op je favorieten te stemmen voor de Cannabis Industrie Awards 2023. Uitreiking bijwonen? De eerste fase tickets zijn al uitverkocht!

0
Stem nu op jouw favorieten voor de Cannabis Industrie Awards 2023
- Advertentie -

Vanaf vandaag, 23 november, kan iedereen nog een week lang stemmen op de genomineerden voor de Cannabis Industrie Awards 2023. Op donderdag 7 december 2023 worden de Cannabis Industrie Awards voor het eerst fysiek uitgereikt, tijdens een feestelijke netwerkmiddag op een intieme locatie in Eindhoven.

Inmiddels zijn er al ruim meer dan duizend stemmen uitgebracht en de spanning is om te snijden. Ga dus snel naar de website om je stem uit te brengen, mocht je dat nog niet hebben gedaan.

Eerste fase tickets voor de uitreiking uitverkocht

Inmiddels zijn ook de eerste fase tickets voor de uitreiking op 7 december in Eindhoven uitverkocht. Sinds vandaag zijn de tweede fase tickets verkrijgbaar.

De winnaars per categorie, de sponsoren, maar ook alle winnaars van een categorie in de Cannabis Industrie Awards 2021 & 2021 zullen twee gratis tickets voor de 2023 uitreiking ontvangen per email.

Winnaars van 2023 krijgen op 1 december onder embargo te horen via email of ze gewonnen hebben. Zij ontvangen twee tickets per gewonnen categorie.

Een ideale netwerkgelegenheid dus!

De Cannabis Industrie Awards 2023 worden mede mogelijk gemaakt door Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN)Dutch LeafMascotte en Highlife Magazine.

Awards ceremonie locatie

KEVN -alias Kelderman en Van Noort– is het huis van makers en kijkers. Met studio’s, exposities en een bar in het groen. Gelegen tegenover NS station Eindhoven Strijp-S en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Na het evenement kan er bij Kelderman en Van Noort worden gegeten (niet inbegrepen) of bij de beste pizzeria van Eindhoven La Vita è Bella tegenover KEVN. De uitreiking van de Cannabis Industrie Awards vindt plaats in het café. Voor en na de uitreiking is er de gelegenheid om bij een hapje en een drankje collega’s te ontmoeten.

Programma (onder voorbehoud)

  • 11.00-12.00: Ontvangst op rode loper bij KEVN (achterkant schoolgebouw)
  • 12.00-12.45: Uitreiking Cannabis Industrie Awards deel 1
  • 12.45-13.30: Pauze met lunch*
  • 13.30-14:15: Uitreiking Cannabis Industrie Awards deel 2
  • 14:00-17.00: Borrel met hapjes in café

*: Lunch bestaat uit een soep in combinatie met luxe (vegetarische) sandwiches en non-alcoholische versnaperingen.

Datum

De Cannabis Industrie Awards uitreiking vindt plaats op 7 december 2023.

Locatie

Kelderman en Van Noort, Galileïstraat 2, 5621 AE Eindhoven.

Tickets

Om de uitreiking bij te wonen en te kunnen netwerken, klik je hier om je tickets te kopen.

Om te stemmen ga je naar de Cannabis Industrie Awards website.