Deze cannabis industrie Instagram accounts moet je volgen

Het gras is niet altijd groener bij de buren.

0
coffeeshoptoerisme rijvaardigheid cbd thc speekseltest ict-problemen wietexperiment wietproef
- Advertentie -

Van alle sociale netwerken, is de cannabis industrie het meest aanwezig op Instagram. Ondanks dat Instagram regelmatig cannabis industrie gerelateerde accounts verwijderd.

Sinds een tijdje zijn er enkele Instagram accounts die je gewoon moet volgen om te begrijpen wat er gaande is in de cannabis wereld verder dan het mooie plaatje wat gepresenteerd word naar de buitenwereld.

The Greed Rush (@thegreedrush)

The Greed Rush (@thegreedrush) gaat voornamelijk over de financieele kant van de cannabis industrie en de op de beurs genoteerde cannabis aandelen. Als omschrijving gebruiken ze

‘Cannabis analysts & operators. Proving the fraud that inflated the publicly traded cannabis bubble; predicted <$80 billion in market cap loss to-date’.

Dat is nogal wat. Maar daarom extra reden om ze in de gaten te houdehn

The Black List XYZ (@theblacklistxyz)

The Black Lyst XYZ (@theblacklystxyz) is een door de cannabis gemeenschap gedreven Instagram account wat bericht over misstanden in de cannabis industrie. Zoals ze zichzelf omschrijven:

‘OPINION BASED AGGREGATOR FOR ALL CONTROVERSIAL ISSUES AND TOPICS supporting the Cannabis Industry and its current events’

Inmiddels hebben ze al meer dan 169.000 volgers verzameld en blijven dagelijks publiceren. Tegenwoordig hebben ze ook een website

Onze eigen @cannabisindustrie

Natuurlijk zitten wij zelf ook op Instagram en zijn we te volgen op @cannabisindustrie. Als je veel op Instagram zit en graag onze nieuwtjes daar op wilt horen, zorg dan zeker dat je ons volgt.