Cannabisvriendelijke beachclub Tam Tam kondigt einde bestaan aan

De cannabisvriendelijke beachclub Tam Tam in Zandvoort heeft eerder deze week laten weten dat ze dit jaar niet opnieuw open zullen gaan.

0
tam tam beach club
- Advertentie -

De cannabisvriendelijke beachclub Tam Tam in Zandvoort heeft eerder deze week laten weten dat er een einde aan komt en ze dit jaar niet meer opnieuw open gaan.

Vrij vertaald lieten ze weten:

Een nieuw jaar betekent een nieuwe start, maar ook een afsluiting. Hoofdstuk TamTam loopt helaas ten einde, het is tijd voor nieuwe avonturen voor ons. We willen al onze lieve klanten en medewerkers bedanken voor de geweldige jaren, jullie hebben TamTam gemaakt tot wat het was. Een beachclub voor iedereen, een plek om te relaxen en te genieten van de zon. Zelfs tijdens covid hebben we jullie volledige steun gehad en daar zijn we erg dankbaar voor.

We geven de knop door aan de nieuwe eigenaar, en we weten zeker dat hij zijn strandclub fantastisch zal neerzetten. We wensen hem veel succes en we komen zeker langs! Dus misschien tot ziens?

Het is geen vaarwel, je hoort in de toekomst nog van ons! Misschien zelfs sneller dan je denkt ? Er komen nieuwe avonturen aan! ?? maar voor nu blikken we terug op de geweldige tijden bij TamTam.

Begin vorig jaar in maart brandde de strandtent overigens volledig af, maar werd wel weer opgebouwd waarna ze de rest van het seizoen open zijn gebleven.