CannTrust verandert naam in Phoena na overname Nederlandse investeerders

Na de overname in maart door Nederlandse investeerders verandert de Canadese teler CannTrust Equity Inc. van naam in Phoena Holdings Inc.

0
Phoena Holdings Inc CannTrust
Via PR Newswire
- Advertentie -

Eerder deze week maakte CannTrust Equity Inc. bekend in een persbericht dat het voortaan een nieuwe bedrijfsnaam heeft, Phoena Holdings Inc. (uitgesproken als Fee-nah).

CannTrust Equity Inc. gaat na overname verder onder de naam Phoena Holdings Inc.

“Dit is echt een opwindende en transformerende tijd voor ons bedrijf”, zegt Greg Guyatt, Chief Executive Officer, in het persbericht.

“(…)Hoewel onze naam nieuw is, zijn de kernwaarden die we de afgelopen twee jaar hebben ontwikkeld hetzelfde(…)”

“Phoena weerspiegelt wie we vandaag zijn – sterker, meer ervaren en meer gefocust – en vormt de basis voor ons toekomstige succes nu we de volgende tijdperk van onze evolutie. Hoewel onze naam nieuw is, zijn de kernwaarden die we de afgelopen twee jaar hebben ontwikkeld hetzelfde, evenals de geweldige producten en ervaringen die onze consumenten en patiënten zijn gaan verwachten.”

De naam Phoena is afgeleid van het woord “fenotype”, dat de eigenschappen beschrijft die zijn ontleend aan de genetische code van een plant die we gebruiken om de natuur, het doel en de wetenschap samen te voegen om de beste cannabisproducten op de markt te produceren. We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat elk product, elk initiatief en elke activiteit de naam eer aan doet.

Phoena zet zich in voor het leveren van ervaringen die het leven verbeteren en patiënten en consumenten helpen het beste uit zichzelf te halen, met een voortdurende nadruk op kwaliteit, consistentie en ondersteuning. Phoena zal blijven voortbouwen op het succes van de merken Liiv, SYNR.G, Xscape en estora in zowel de recreatieve als de medische kanalen, zonder dat er wijzigingen worden verwacht in de huidige activiteiten.

Phoena Holdings Inc. is voor 90% eigendom van een groep investeerders onder leiding van Marshall Fields International B.V., een dochteronderneming van Kenzoll B.V., en de resterende 10% is eigendom van CannTrust Holdings Inc. Phoena blijft alternatieven onderzoeken om een ​​rapporterende emittent te worden en een beursnotering voor de gewone aandelen van Phoena te verkrijgen, en zal verdere updates over dit initiatief geven zodra deze beschikbaar komen.

Cannabis Industrie Awards 2023