Gouden tip voor locatie verhuizing coffeeshop Dizzy Duck: 5000 euro

Sinds vorige week looft coffeeshop Dizzy Duck 5000 euro uit als je de gouden tip hebt waar zij heen kunnen verhuizen.

0
cannabis belastingen Massachusetts cbd olie coffeeshp dizzy duck den haag 5000 clever leaves zkittlez wiet
- Advertentie -

Dit opvallende nieuws hebben we gemist vorige week, maar mocht je in Den Haag wonen dan zijn we nog ruim op tijd. Sinds vorige week hangt er namelijk een boodschap op bij coffeeshop Dizzy Duck met dat als je de gouden tip hebt waar zij heen kunnen verhuizen, je 5000 euro kunt krijgen.

Buurt heeft liever dat de coffeeshop Dizzy Duck vertrekt

Zoals wel vaker is het de buurt die klaagt over de coffeeshop.

“Als het aan ons ligt, gaan we allemaal op een industrieterrein zitten”

“Wij beseffen dat er overlast is. We willen verhuizen en weg uit een woonstraat”, zei bedrijfsleider Ben tegen het AD. Ze willen al langer verhuizen, maar vinden geen locatie: “Er zijn meerdere plekken afgewezen door de gemeente.’’

Ook Abdoel Sanhaji, voorzitter van de Haagse Coffeeshopvereniging gaf ook commentaar tegen het AD: “Als het aan ons ligt, gaan we allemaal op een industrieterrein zitten.”

5000 euro uitgeloofd voor gouden tip

De boodschap leest als volgt:

LIEVE KLANTEN!

HELP ONS EEN NIEUWE LOKATIE VINDEN EN WIN € 5000,-

Al 10 jaar lang mogen coffeeshop vanuit het Zeeheldenkwartier en de Weimarstraat verhuizen vanwege een overconcentratie van coffeeshops in deze buurten. Het is echter nog geen 1 coffeeshop gelukt een nieuwe lokatie te vinden die goedgekeurd is. Daarom vragen wij jullie hulp. Het pand moet voldoen aan de volgende eisen:

    • Het moet een Horeca bestemming hebben.
    • Geen scholen op een loopafstand van 500 meter.
    • Er moet voldoende parkeer plek zijn.
    • Het moet door de gemeente goedgekeurd worden. Dit betekent dat we pas € 5000 betalen als de vergunning op de nieuwe lokatie officieel is goedgekeurd.

Geef je lokatie en gegevens aan ons barpersoneel door of mail naar [emailadres]

Uiterst ludieke actie dus, waarvan de noodzaak duidelijk is. We kunnen ons zomaar bedenken dat het dus bijna onmogelijk is een nieuwe locatie te vinden en met deze actie wordt dat blootgesteld.

Jouw favoriete coffeeshop een steuntje in de rug geven? Je hebt minder dan twee weken de tijd om te nomineren voor Coffeeshop van het Jaar 2020!

Cannabis Industrie Awards 2023