Cannabis Industrie Podcast #10 met Andy van Suzy Seeds (ENGLISH)

Andy is de mede-oprichter en eigenaar van cannabiszadenbank Suzy Seeds. In deze podcast leer je over het reilen en zeilen van een cannabiszadenbank en de complicaties die daarbij komen kijken.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Andy van Suzy Seeds. Deze podcast in het Engels. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag.

Aflevering 10 met Andy van Suzy Seeds

Over Andy:

Andy is de mede-oprichter en eigenaar van cannabiszadenbank Suzy Seeds. Hij heeft 7 jaar ervaring met het runnen van een cannabiszadenbank, wat een essentieel onderdeel is van de cannabisindustrie. In deze podcast leer je over het reilen en zeilen van een cannabiszadenbank en de complicaties die daarbij komen kijken.

Besproken in deze podcast:

De wietproef, nieuwe Suzy Seeds website, Suzy’s Aficionado Collection, arrestatie van 15 medewerkers Spaanse zadenbank Dinafem, censuur op sociale media en google voor de cannabisindustrie, problemen met banken en betaalmogelijkheden, cannabis zaden in de VS en Canada, thuisteelt in Nederland en Suzy’s Cannabis World Blog.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.