Greenlane Holdings stelt nieuwe verkoop- en marketingmedewerkers aan

Greenlane Holdings stelt twee nieuwe verkoop- en marketingmedewerkers aan voor Noord-Amerika en Europa.

0
greenlane holdings marley natural
- Advertentie -

Greenlane Holdings (NASDAQ:GNLN), een van de grootste wereldwijde verkopers van premium cannabisaccessoires en speciale verdampingsproducten, kondigde vandaag in een persbericht aan dat het Michael Cellucci heeft ingehuurd, een bewezen leider in tabaksindustrie als President Sales and Marketing Noord-Amerika. Daarnaast zal Michael Ouwendijk, een sales- en marketingexpert die ook zijn carrière heeft opgebouwd in de tabaksindustrie, bij Greenlane Europe komen werken als Sales & Marketing Director.

Reactie oprichter en CEO Aaron LoCasio van Greenlane

“We zijn zeer verheugd om zo’n ongelooflijk talent met directe en relevante ervaring uit de sigaren- en tabaksindustrie aan ons team toe te voegen”, aldus Aaron LoCascio, oprichter en CEO van Greenlane in het persbericht. “Beide zijn bewezen leiders met de expertise die Greenlane zal helpen de groei in hun respectieve markten te versnellen.”

“Beide zijn bewezen leiders met de expertise die Greenlane zal helpen de groei in hun respectieve markten te versnellen.”

Als President Sales and Marketing Noord-Amerika zal Cellucci toezicht houden op de bedrijfsvisie terwijl de organisatie blijft streven naar omzetkansen met een hogere marge. Als 20-jarige veteraan in de CPG-industrie heeft Cellucci merken gecreëerd, gecultiveerd en beheerd in zowel premium- als massakanalen. Hij president van Drew Estate: The Rebirth of Cigars, waar hij de groei en verkoop van het bedrijf aan Swisher International, ‘s werelds grootste producent van massamarktsigaren, begeleidde. Hij bekleedde ook leidinggevende functies bij Quality Importers en Xikar International, waardoor ze werden omgevormd tot leiders in de tabaksindustrie met dynamische merkopbouw en disruptieve distributiestrategieën. In de afgelopen twee jaar heeft Cellucci de focus verlegd naar de cannabisindustrie, waar hij heeft gewerkt met verschillende iconische bedrijven in alle segmenten van de industrie.

Over de twee nieuwe verkoop- en marketingmedewerkers

“Ik vind het geweldig om bij het Greenlane-team te komen werken en mijn kennis van de sterk gereguleerde tabaksindustrie naar de dynamische cannabissector te brengen”, aldus Cellucci in het persbericht. “Het is een eer om lid te worden van een zeer gerespecteerd bedrijf en samen te werken met een getalenteerd team dat waarde hecht aan creativiteit en innovatie.”

“Het is een eer om lid te worden van een zeer gerespecteerd bedrijf(…)”

In heel Europa zal Ouwendijk verantwoordelijk zijn voor het leiden van Greenlane’s go-to-market-strategieën en consumentenmarketing en -betrokkenheid. Ouwendijk heeft een bewezen staat van dienst in het verbeteren van verkoop- en marketingactiviteiten en het vergroten van marktaandeel. Voordat hij bij Greenlane kwam, was hij Country Manager voor Noord-Europa bij ST Dupont. Hij bekleedde ook belangrijke verkoop- en marketingfuncties bij Villiger Cigars, Mattel en Imperial Tobacco.

Greenlane holdings is daarnaast sinds kort eigenaar van het Nederlandse Conscious Wholesale, waaronder ook de bekende webwinkels Azarius en VapoShop vallen. Daarnaast zijn er aandelen van Greenlane te koop op de NASDAQ onder ticker GNLN.