Cronos Group (NASDAQ:CRON) vraagt om uitstel indienen kwartaalcijfers

Cronos Group verwacht binnen 60 dagen de kwartaalcijfers in te kunnen dienen, maar kan het niet garanderen.

0
cronos group nasdaq cron
Via Twitter
- Advertentie -

Het kwakkelende Cronos Group (NASDAQ:CRON), een Canadese Licensed Producer deels ook actief in de Verenigde Staten, maakte deze week door middel van een persbericht bekend dat het meer tijd nodig heeft voor het indienen van de kwartaalcijfers. Daarvoor diende het een Form 12b-25 in bij de U.S. Securities and Exchange Commission in verband met haar kwartaalrapport op Form 10-Q voor de periode eindigend op 30 september 2021.

Cronos Group verwacht binnen 60 dagen de kwartaalcijfers in te kunnen dienen, maar kan het niet garanderen

In het persbericht laat het bedrijf weten dat het niet in staat is geweest om haar financiële overzichten voor de drie en negen maanden eindigend op 30 september 2021 af te ronden, omdat het Auditcomité van de Raad van Bestuur van het bedrijf extra tijd nodig heeft om goodwill en immateriële activa met een onbepaalde levensduur te evalueren in de Amerikaanse rapportage-eenheid van het bedrijf voor beperking.

Cronos Group verwacht dat het een bijzondere waardevermindering van niet minder dan $ 220 miljoen op goodwill en immateriële activa met een onbepaalde levensduur zal boeken in zijn Amerikaanse rapportage-eenheid voor de drie en zes maanden eindigend op 30 juni 2021 en mogelijk een bijkomende waardevermindering zal oplopen in de drie maanden eindigend op 30 september 2021. De waardevermindering zal naar verwachting geen invloed hebben op geldmiddelen en kasequivalenten of inkomsten.

Cronos is van plan om zo snel mogelijk een volledige versie van het Form 10-Q in te dienen bij de SEC, samen met de overeenkomstige driemaandelijkse deponeringen in Canada, maar verwacht dit niet te doen binnen de verlengingsperiode van vijf dagen die wordt geboden door Rule 12b -25 onder de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd.

Dit valt ook samen met de voorgeschreven deadline voor de driemaandelijkse deponeringen van het bedrijf onder de toepasselijke Canadese openbaarmakingsvereisten.

Het bedrijf zegt ijverig te werken om deze deponeringen af ​​te ronden en verwacht, maar kan niet garanderen, dat ze binnen 60 dagen zullen worden afgerond en ingediend.