De Beursberichten: Canopy Growth, Tilray, Aurora en Cronos dalen verder

Weinig goed nieuws in De Beursberichten deze week als je aandelen hebt in Canopy Growth, Tilray, Aurora en Cronos.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is donderdag dus dat betekent tijd voor De Beursberichten op deze website. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 19

Voor de goede orde, we hebben het in De Beursberichten over Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aphria (NASDAQ:APHA), Aurora Cannabis (NYSE:ACB) en Cronos Group (NASDAQ:CRON).

Sinds recent zijn de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth nog 25,45 dollar waard na een daling van 9,62%. Een week later is het aandeel 10,02% gedaald tot 22,90 dollar. Het is inmiddels al een aantal weken achter elkaar dat het aandeel blijft dalen.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een flinke daling van 17,70% naar 15,90 dollar. Een week verder is het aandeel nog verder gezakt met 8,61% naar 14,53 dollar per aandeel.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aphria (NASDAQ:APHA)

Vorige week kende Aphria een 4,05% daling naar 15,38 dollar per aandeel ten opzichte van de week ervoor. Deze week, en op moment van schrijven, staat het aandeel op precies hetzelfde: 15,38.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aphria te lezen.

Aurora Cannabis (NYSE:ACB)

Aurora kende vorige week een daling met 2,98% naar 8,78 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 7,71 dollar: een daling van 12,19%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week was het aandeel nog 7,89 dollar waard na een daling van 6,29% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 7,16 dollar waard: een verdere daling van 9,25%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Weinig goed nieuws

Weinig goed nieuws dus. Op Aphria na waarvan het aandeel gelijk bleef (het gaat toch fuseren met Tilay immers) kende dus ieder van de andere genoemde bedrijf een daling op de beurs die al een paar weken aanhoud.