High Tide kondigt consolidaties aan voor NASDAQ notering eind mei

High Tide gaat de eerste grote cannabisdetailhandelaar ter wereld worden die op de NASDAQ zal worden genoteerd eind deze maand.

0
High Tide NASDAQ
Foto: High Tide
- Advertentie -

Het Canadese bedrijf High Tide wat het grootste netwerk aan legale cannabis winkel vertegenwoordigt, maakte deze week bekend in een persbericht dat het enkele consolidaties moet doen voordat de NASDAQ notering kan plaatsvinden.

Het zal al zijn uitgegeven en uitstaande gewone aandelen consolideren op basis van één gewoon aandeel na consolidatie voor elke vijftien gewone aandelen vóór consolidatie. De aandelenconsolidatie vertegenwoordigt een nieuwe belangrijke stap in de richting van de notering van de gewone aandelen op de NASDAQ door te voldoen aan de minimumvereiste voor de aandelenkoers die door NASDAQ is vastgesteld.

High Tide eerste grote cannabisdetailhandelaar ter wereld die op de NASDAQ zal worden genoteerd

“Het nieuws van vandaag vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal op de weg van High Tide om de eerste grote cannabisdetailhandelaar ter wereld te worden die op de NASDAQ wordt genoteerd, waardoor onze aandelen toegankelijker worden voor een groter publiek van zowel particuliere als institutionele beleggers, en onze aantrekkingskracht op potentiële M & A-doelstellingen toeneemt,” aldus Raj Grover in het persbericht, President en Chief Executive Officer van High Tide.

“(…) tegen het einde van deze maand te beginnen met handelen op NASDAQ(…)”

“De aangekondigde aandelenconsolidatie, in combinatie met andere recente vooruitgang in onze applicatie, geeft ons het vertrouwen dat we op koers blijven om aan de noteringsnormen te voldoen en tegen het einde van deze maand te beginnen met handelen op NASDAQ.”

De notering van de gewone aandelen van High Tide op NASDAQ blijft onderhevig aan de goedkeuring van NASDAQ en de vervulling van alle toepasselijke noterings- en regelgevingsvereisten, inclusief de effectiviteit en goedkeuringscommentaar van Form 40-F. Na ontvangst van alle vereiste goedkeuringen, zal het bedrijf een persbericht uitgeven waarin de eerste handelsdatum op NASDAQ wordt aangekondigd.

High Tide Inc. en Meta Growth Corp. kondigden vorig jaar aan dat ze een definitieve overeenkomst zijn aangegaan op 20 augustus 2020, waarmee ze samen het grootste netwerk aan legale cannabis winkels vormen in Canada.