Dit zijn de best verkopende cannabis producten in Canada van april

De best verkopende cannabis producten in Canada worden bijgehouden bijgehouden door de overheid. Tijd om het eens te bestuderen.

0
cannabis aandelen canada medicinale cannabis studie high tide british columbia legale cannabis winkels Village Farms Pure Sunfarms inheemse cannabisindustrie diversiteit aphria tilray fusie
- Advertentie -

Een van de fijne dingen aan de legalisatie van cannabis in Canada, is dat de overheid de industrie open en transparant maakt en daarmee voor iedereen inzichtelijk. Zo weten we bijvoorbeeld ook wat de best verkopende cannabis producten zijn.

Kijken naar Canada

Dat we veel kijken naar Canada, is niet zo gek. Helemaal als je beseft dat meerdere beursgenoteerde Canadese bedrijven zich in hebben gekocht in het experiment gesloten coffeeshopketen.

Wees dan ook niet verbaasd als je in de deelnemende coffeeshops van het wietexperiment producten zult tegen komen die je ook kunt kennen uit Canada.

Met dank aan CannStandard, waardoor we op het lijstje kwamen dat ook gekoppeld is aan de producent.

Deze cannabis producten verkochten het beste in Canada in april 2022

best verkopende cannabis producten canada april 2022
Via CannStandard

Pink Kush en Jet Fuel Gelato, beide van Pure Sunfarms dat ook de lijst aanvoert van meeste verkopen per bedrijf, gaan dus aan kop in april.

Kush, Gelato’s en OG’s

Van Pink Kush is het al langer bekend dat het soortje het goed doet in Canada, een OG Kush variant. Dat ook Jet Fuel Gelato het goed doet, is dan ook niet zo gek. Dat is namelijk een kruising van Gelato 45 en (High Octane OG x Jet Fuel G6). Ook daar is OG in terug te vinden, maar dus ook het populaire soortje Gelato.

Daarbij valt ook op dat het de grootste verpakkingen zijn die het beste verkopen, namelijk die van 28 gram. Oftewel een ounce. Voordat het terug gebracht werd naar 5 gram, mocht je overigens in de Nederlandse coffeeshops ook tot 28 gram kopen. Omdat dat makkelijk was uit te leggen aan onze Amerikaanse vrienden. Maar ook de kleinere verpakkingen doen het goed.

Verder valt er meer naar onder kijkend ook andere cookies soortjes op, zoals Ice Cream Cake, Wedding Pie, Kush Mints, GMO Cookies en nog een paar OG’s.

Pas op plaats 29 vinden we pas hasj, maar dat is typerend wel op basis van Afghaanse genetica. Ook een aantal verschillende soorten olie en edibles voltooien de lijst.

Pure Sunfarms steekt er verder met kop en schouders bovenuit. Van de andere grote Canadese bedrijven, haalt alleen Tweed (onderdeel van Canopy Growth) de lijst.