Dutch-Headshop huismerk wietzaadjes nu met 100% ontkiemgarantie

Bij Dutch-Headshop zijn ze zo trots op de huismerk zaden, dat ze heel 2023 gratis ontkiemgarantie bieden bij alle huismerk wietzaden!

0
DHS banner ontkiemgarantie
- Advertentie -

Zeker zijn dat jouw wietzaadjes altijd ontkiemen? Dan zijn de huismerk wietzaadjes van Dutch-Headshop de juiste keuze voor jou. Bij Dutch-Headshop zijn ze zo trots op de huismerk zaden, dat ze heel 2023 gratis ontkiemgarantie bieden bij alle huismerk wietzaden!

Natuurproducten

Het ontkiemen van de zaden is natuurlijk pas de eerste stap van het wiet kweken. Daarom is het ook een flinke teleurstelling als het tijdens deze eerste stap al mis gaat. De oorzaken hiervan lopen flink uiteen. Denk hierbij aan het vochtniveau, de temperatuur, de hoeveelheid licht of de kwaliteit van de zaden. Het is goed om te weten dat de prijs van de wietzaadjes niet per se iets zegt over de kwaliteit. Het is extra pijnlijk als de peperdure merkzaadjes ondanks je goede verzorging niet ontkiemen. Dutch-Headshop neemt die zorgen weg door alle huismerk wietzaden te voorzien van een ontkiemgarantie.

Ontkiemgarantie

Dutch-Headshop wil ervoor zorgen dat iedereen zonder zorgen kan genieten van het leerzame en fascinerende kweekproces. De oplossing die zij bieden is simpel en effectief. Daarom hebben zij besloten om alle huismerk wietzaden te voorzien van een ontkiemgarantie. Met andere woorden, als jouw huismerk wietzaadjes niet ontkiemen krijg je nieuwe opgestuurd! Gewoon omdat Dutch-Headshop Seedshop graag dat extra stapje zet voor al zijn kwekers. Je stuurt een foto met uitleg over de gebruikte ontkiem methode en je krijgt razendsnel het juiste advies om dit in de toekomst te voorkomen. TIP: Op de website van Dutch Headshop zijn meerdere gedetailleerde blogs, tips en uitgebreide onderzoeken te vinden die een passend antwoord hebben op al jouw kweek vragen of problemen.

Advies & Service

Het assortiment van de Dutch Headshop huismerk wietzaden is zeer uitgebreid en bevat natuurlijk de beste en sterkste strains die wereldwijd te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan cannabis cup winnaars zoals:

  • Amnesia Haze
  • Girl Scout Cookies
  • Northern Lights

Behalve wietzaadjes kun je bij Dutch-Headshop ook terecht voor voeding, droognetten en alle andere kweekbenodigdheden. Hoewel de natuur soms onvoorspelbaar kan zijn, kun je bij Dutch-Headshop altijd rekenen op deskundig advies, zekerheid en een uitstekende service.